2777
2789

این اقاپسرعموشوهرمه.وکلامیگن  گنداخلاقن خوانوادگی.این پسرعمودرحال طلاق گرفتنه حتی برادرشوهرشم باتفنگ تهدیدکرده اهل موادمشروب  حتی خیلی با زن هارفت امدداره کلاهرزمیپره.ازوقتی زندگی خودش ازهم پاشیده چسبیده به شوهربنده.هرروزخدامیگه کجایی بیام پیشت یابیااینجا.این ادم جوریه حتی پدرشم راهش نمیده خونه حتی باعث شده یه ادم رواز جایگاه شغلیش برکنارکنه.الان چون باپدرش هم قطع ارتباطه هی شوهرمم درس میده که فقط خودش خوبه خیلی شده خرابکاریاش گردن شوهرمن افتاده چون دوست بچگین فکرکردن شوهرمنم اره خلافه.حالامیگه ازبچگی دوستیم من بگم بخاطرم فلان جابرومیره.دارم دیوونه میشم هرکارکردم نشدپاشواززندگیم ببندم اخرش قصدش اینه زندگی اونم بهم بریزه چون همش مقایسه میشن باهم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد تو گوش شوهرت بخون تا ازش دست بکشه با محبت و سیاست صحبت کن باهاش

این راهورفتم ولی نشدواقعادوماه سرحوصله وقت گذاشتم فکرمیکنه معرفتشونمیشناسم وکلاقیدشونمیزنه بخصوص که الان باخونوادشم قهره این حضورش پررنگترشددیگه 

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
عزیزم اگه اهل مواد هست برو سازمان مواد مخدر شهرتون بگو اینارو هماهنگ کن بیان ببرنش بندازن جایی که لی ...

مدرک ندارم علیهش اصلانمیبینمش فقط پدرشوهرم میگه اهل مواده.وقتی میگم یه ادمیوازشغلش برکنارکرده یعنی راحت قانونودورمیزنه چندبارزندانم رفته باسندازادشدراحت کاش میشدسریه بازداشت به شوهرم زنگ زدبره سراغش

سلام خوبی دیدم امضات شهرکرد سوال داشتم  واسه زایمانت ی جای نوشته بودی میخواستی بری اصفهان کدوم ...

سلام عزیزم ممنون.توتاپیکارفتی یاازقبل منویادت بود؟امیرالمومنین دولتی اصفهان رفتم ولی دکترمن عالی بودخدایی گرچه سزارین شدم هم اتاقیم دکترش خیلی بداخلاق بودادم میترسیدازش.دکترم مطب خصوصی داره وبیمارستان خصوصی هم میره اماتواین دولتی هم مناسب ویزیت وجراحی کردراضی بودم ازش واقعا بخصوص پروسه زایمان که سخته خیلی خوش اخلاق وصبوره

سلام عزیزم ممنون.توتاپیکارفتی یاازقبل منویادت بود؟امیرالمومنین دولتی اصفهان رفتم ولی دکترمن عالی بود ...

عزیرم تو تاپیک دیدم و امضات 

بسلامتی ممنون راهنمایی کردی 

دکترت کی بود؟؟ 

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
عزیرم تو تاپیک دیدم و امضات  بسلامتی ممنون راهنمایی کردی  دکترت کی بود؟؟

خواهش میکنم سعیده کردجزی