2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری نشت کیسه آب داشتن ؟

4063 بازدید | 26 پست

سلام خانوما علائمش چیه چطوریه ؟ببخشید واضح میگم چون خیلی نگرانم حین رابطه شوهرم گفت ک ازت یهو آب اومد مث ادرار  من خودم چیزی حس نکردم اصلا ولی تشک یکم خیس شده بود از اونروز تا الانم هرچی خودمو چک میکنم چیزی نیست ولی نگرانم کرده ترسیدم ک کیسه آبم باشه اونایی ک تجربه دارن چطوریه مداومه آیا ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیسه اب مث شیراب میادپشت سرهم خدانکنه پاره شع

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

برو سنو میزان کیسه اب چک بشه 

واسه مامانم نزدیک زایمانش کیسه اب نشتی داشت چون اب بچه کم شده بود دوهفته بیمارستان بستری شد بعد که نرمال شد اومد خونه بعد دوهفته ام رفت واسه زابمان

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

من کیسه ابم گفتن سوراخه دراز میکشیدم چند ساعت یهو بلند میشدم خیس میشدم .سرفه کن ببین لباست خیس میشه؟میوتنی هم بری بیمارستان نزدیک تست امینوشور (اسمشو نمیدونم دقیق) بگیرن ببینن مثبته ی ن 

اره از منم نشتی داشت الان شش روزه زایمان کردم مداومه و فقط یکبار نیست که

چند هفته بودی ؟برا من فقط همون یه بار بود دیگه هر چی چک کردم نبوده چیزی فقط ترشح ک همیشه داشتم 

نمیدونم چند ماهته ولی پارکی کیسه آب با ریزش آب مثل ادرار همراهه بیشتر تو ماههای آخر اتفاق نیفته حتما برو دکتر تا کمبود آب دور جنین مواجه نشی چون خیلی از خانما پاره شدن کیسه آب بی درده .ولی بعید میدونم برا شما مشکل خاصی باشه چون آبر یزش پارگی کیسه آب بند نمیاد

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
چند هفته بودی ؟برا من فقط همون یه بار بود دیگه هر چی چک کردم نبوده چیزی فقط ترشح ک همیشه داشتم 

من چهل هفته و سه روز بودم دیگه مداوم نشتی بود طوری که سر دوساعت پد کامل پر شد

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔
من کیسه ابم گفتن سوراخه دراز میکشیدم چند ساعت یهو بلند میشدم خیس میشدم .سرفه کن ببین لباست خیس میشه؟ ...

نه من اینطوری نیستم ولی چون شوهرم گفت ک یهو ازت خیلی آب اومد منم ترسیدم نکنه کیسه آبم بوده ،تو همین هفته سونو دارم تو سونو مشخص میشه ؟