2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری نشت کیسه آب داشتن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4224 بازدید | 26 پست
نمیدونم چند ماهته ولی پارکی کیسه آب با ریزش آب مثل ادرار همراهه بیشتر تو ماههای آخر اتفاق نیفته حتما ...

اوایل هفت ماه هستم  بعد از اون هرچی چک کردم چیزی نبوده فقط ترشحات ک قبلا هم داشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سنو میزان کیسه اب چک بشه  واسه مامانم نزدیک زایمانش کیسه اب نشتی داشت چون اب بچه کم شده بو ...

تو همین هفته سونو دارم ،برا مامانت چطوری بود مداوم بود ؟یعنی هی لباس خیس میشد ؟

اوایل هفت ماه هستم  بعد از اون هرچی چک کردم چیزی نبوده فقط ترشحات ک قبلا هم داشتم

چیز مهمی نیست امروز رو استراحت مطلق کن زیاد راه نرو سرفه و عطسه نکن .اگع اورژانس در دسترست نیست فردا برو بیمارستان برا احتیاط بیشتر یه سونو مینویسه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
تو همین هفته سونو دارم ،برا مامانت چطوری بود مداوم بود ؟یعنی هی لباس خیس میشد ؟

نه خیلی کم بود طوری که اوایلش متوجه نشد اصلا 

ولی خب دکتر گفت اب دور بچه کمه

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

وای نه برا من همون یه بار بود دیگه هرچی چک کردم فقط ترشح بوده ک همیشه داشتم 

نه پس کیسه اب نیس.مال من تو۳۶هفته نشت کردانگارشیرویکم بازگذاشته بودی چکه میکردیه چن ساعت بعدقشنگ اب میریخت اززانوهام پایین

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
نه خیلی کم بود طوری که اوایلش متوجه نشد اصلا  ولی خب دکتر گفت اب دور بچه کمه

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت دعا کن برا منم مشکلی نباشه بخدا مردیم از استرس هرروز یه استرس جدید 

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت دعا کن برا منم مشکلی نباشه بخدا مردیم از استرس هرروز یه استرس جدید&nb ...

انشالله که چیزی نیست این دورانم زود و با خوشی واست بگذره سریع فسقلیتو بغل کنی

واسه منم دعا کن نی نیم سالم دنیا بیاد

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿