2777
2789
عنوان

عشق اول از یاد میره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 66 پست

زندگی رو ب خودتون تلخ نکنید 

اگه بهش میرسیدین یه عالمه چالش های زندگی و رو شدن عادتهای ناهماهنگ اون عسق و کمرنگ و کمرنگ میکرد و عادی میشدین برا هم 

من ز عشقم رسیدم و دارم تجربمو میگم 

زندگی خوب فقط با صبر و گذشت ساخته میشه و عشق اول و ... کشکه

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراموش نکردم ولی دیگ عاشقش نیستم  خاطرات خوبی رو با هم تجربه کردیم

کلا خاطره ها از یاد هیچکس نمیره ولی حس علاقه و عشق غز بین میره. البته ممکنه برای بعضیا احساسات بمونه و همچنان عاشقش باشن

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

نه

بعد گذشت ۵ سال همین الانش دارم اشک میزیزم (:

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
بعد گذشت ۱۲ سال  و اینکه من ازدواج کردم یه بچه دارم  اونم ازدواج کرده  الان تو خیا ...

اونم چیز بی اهمیتی ففط چون میبینش حسای گذشته میاد سراغت وگرنه کلا برات مهم نیستش طرف

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

هنوز تجربه اش نکردم

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

تا حالا فکر کردین ک شوهرتون هم عشق اولش یادش نره و همش ب اون فکر کنه چقد دلتون میشکنه؟؟؟

پس بیخیالش شید کلا

عاشق زندگی و شوهرتون باشید😉

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺