2777
2789
عنوان

عشق اول از یاد میره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 66 پست
فراموش نکردم ولی دیگ عاشقش نیستم  خاطرات خوبی رو با هم تجربه کردیم

هرگز فراموش نمیشه هرگز اگ فراموشی بگیری اسمتو یادت بره اونو ببینیش یادت میاد💔💔💔

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسیو دوس داشتم ک برا رسیدن بهش و جلب توجهش خیلی تلاش کردم. ولی حسم انگار یه طرفه بود. اون رفت و یه خدافظی تو یه پیام کرد. نمیدونم هیچ وقت فهمید حسمو یا نه. بعضی وقتا به خودم گفتم نکنه باید بهش میگفتم! ولی اگه بخام منطقی باشم اون به درد من نمیخورد. بعضی افکارشو نمیتونستم تحمل کنم. ولی متاسفانه هنوزم گاهی دلتنگش میشم. خر میشم میگم بذار یه پیام بهش بدم چیزی نمیشه ک. ولی یه چیزی تو عقلم بهم میگه، چیزی ک تموم شده و خاک کردیش رو از قبر بیرون نیار. نذار دوباره حالت بد بشه. 😑🥲 بعضی وقتا به نفع خودمونه ک فراموش کنیم. باید فراموش کنیم. همیشه اونی ک دلمون میخواد چیزی نیست که صلاحمون توش باشه. 🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اتفاقا عشق اول هیچ وقت از بین نمیره اولین چیزا مثل اولین کاری که انجام میدی مثل اولین باری که یکی می ...

معلوم برای اقایونم همینه اولین بوسه فراموش نمیشه؟

❤️‍🩹 I`m ok