الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسیو دوس داشتم ک برا رسیدن بهش و جلب توجهش خیلی تلاش کردم. ولی حسم انگار یه طرفه بود. اون رفت و یه خدافظی تو یه پیام کرد. نمیدونم هیچ وقت فهمید حسمو یا نه. بعضی وقتا به خودم گفتم نکنه باید بهش میگفتم! ولی اگه بخام منطقی باشم اون به درد من نمیخورد. بعضی افکارشو نمیتونستم تحمل کنم. ولی متاسفانه هنوزم گاهی دلتنگش میشم. خر میشم میگم بذار یه پیام بهش بدم چیزی نمیشه ک. ولی یه چیزی تو عقلم بهم میگه، چیزی ک تموم شده و خاک کردیش رو از قبر بیرون نیار. نذار دوباره حالت بد بشه. 😑🥲 بعضی وقتا به نفع خودمونه ک فراموش کنیم. باید فراموش کنیم. همیشه اونی ک دلمون میخواد چیزی نیست که صلاحمون توش باشه. 🥲
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️