2777
2789
عنوان

عشق اول از یاد میره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا عشق اول هیچ وقت از بین نمیره اولین چیزا مثل اولین کاری که انجام میدی مثل اولین باری که یکی میبوسی اولین دوستی که پیدا میکنی و اولین ها ..... کلا از یاد هیچوقت نمیره اگر عشق های بعدی از بین برن عشق اول از یاد نمیره حتا اگر دیگه عاشق اون فرد نباشی در آینده اما هیچ وقت فراموش نمیشه چون اولین حس و اولین عشق بوده

اونم چیز بی اهمیتی ففط چون میبینش حسای گذشته میاد سراغت وگرنه کلا برات مهم نیستش طرف

بله اصلا برام مهم نیست اصلاااا صدبار هم خداروشکر میکنم که قسمت هم نشدیم 

اما اون حس بدی که باعث شد بخاطرش احساس کنم و اون حس خورد شدن و پس زده شدن رو هیچ وقت یادم نمیره 

وقتی میبینمش دوس دارم جوری باشم که فکر نکنه من از چیزی از دست دادم با رفتن اون

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

مطمعنن ک یادت نمیره ولی برات بی اهمیت میشه ... من الان ک فک میکنم میگم‌چقد اسکل بودم !!! تو محله قبلیمون یه پارک بود اونجا دیدمش ۱۳ سالم بود تازه گوشی موبایل داشتن بعضیا ...چقد گریه کردم و خودمو اذیت کردم ک کاش برم پارک اونجا باشه و ببینمش ... حتی از آب و هوا هم حس میکردم اون روز روزخاصیه و قراره ببینمش !!! ولی الان ده ساله اومدیم یه محله دگ... و خیلی اتفاقی تو‌پاساژ اینجا مغازه داره بعد ۱۵ سال دیدمش ... ب پشمم هم نبود ...حاضر نیستم حتی رد شم ا اونجا 😂 ولی خب یادمه !!!

عشقی ک وارد رابطه بشید و خاطره بسازید ن ولی عشقی ک فقط از طرف شما بوده و تو سن کم اتفاق افتاده میتونه از بین بره برای من ک اینطور بود

الانم تو خانوادشونم همیشه هم میبینمش ولی دریغ از ذره ای احساس

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

نه اصلا من بعداز ۱۰سال هنوز یادش که میفتم دلم میلرزه 

حسی بهش ندارم الان ازدواج کردم ولی 

بنظر من ادم فقط یکبار از اعماق وجود عاشق میشه بقیه عشق نیستن عادتن

❤️‍🩹 I`m ok