2777
2789
عنوان

عشق اول از یاد میره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 66 پست
والا هزار نفر و دیدم بعد اومدن ادم جدید اصلا قبلی یادشون رفته ولی بازم بسته به ادمش داره بعضیا خیلی ...

من الان ازدواج کردم 

ولی بازم همون ادم یادمه

عشق اول،عشق وسط،عشق آخر 

همه فراموش میشند

فراموشی هنر ایزدی است

زمان همه چیزو حل میکنه.

حقیقت اینه زمانی میرسه که حتی وقتی یاد عشق اولت می افتی حالت تهوع بهت دست بده و چندشت بشه از این ادمی که برات مهم بود و با خودت بگی آخه چرا از این خوشم میومد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اصلا عشق وجود نداره ی سری حس عادت اینجور چیزاس از تجربیات خودم میگم!وگرنه عشق اگ عشق بود و ا ...

دقیقا

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
نع نمیشه  من حتی مامانم گفت شما عاشق بشی باز ازدواج کنی هی بازم میگی من اون زمان عاشق فلانی ب ...

درسته ولی ففط یادش میفتین میگ اره یکی بود ک باهاش بودم یا دوسش داشتم همین فقط حرف... ادما اتفاقایی ک تو زندگیشون میفته ک یادشون نمیره اینم جز همون دسته هاست

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

یادم میاد شبی که بهم گفت دیگه نمیخوام با هم باشیم و خواستگاری یکی دیگه میرم 

اخرای پاییز بود دلم خیلی شکست اون شب تا ساعت ۵ صبح تو حیاط سرد دراز کشیده بودم اونقدر سرد بود که فرداش حسابی مریض شدم اونقدر زار زدم اونقدر گریه کردم و فقط یه چیز از خدا خواستم فقط گفتم اشک هایی که امشب من ریختم اون دوبرابر شو بریزه 

قشنگ یادمه به ۲۴ ساعت نکشید داداشش تصادف کرد و فوت شد 

اون رفت با یکی دیگه ازدواج کرد زنشم الان حامله اس ولی من درسته دیگه اون آدم سابق نشدم ولی تاوان دل منو پس داد 

الانم اونقدر افسرده اس که زنش ازش متنفره 

قوی ترین قلب ها بیشترین زخم هارو دارن 💔
عشق اول،عشق وسط،عشق آخر  همه فراموش میشند فراموشی هنر ایزدی است  زمان همه چیزو حل میکنه ...

والا بخدا خوده خودشههههه ✌️

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم