2777
2789
عنوان

دوستانی که با سوابق انتخاب رشته کردید و سردرمیارید☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم راجبش  ولی شیمی کاربردی بیرجند امسال خیلی زیاد میخواست  ۷۵ تا بود فک کنم  ...

اها اره ۶۵ تا بود فک کنم ۱۶ تا زدم 

فقط زورم میاد رفتم ترمیم معدل ولی نتونستم ازش استفاده کنم 

دانشگاه بیرجند دانشگاه خوبیه ینی؟هررشته ۵۰ نفر ظرفیت داشت 

خوب بودنشو با توجه به سطح علمیش گفتم تا جایی ک میدونم اره 

خب حقیقتا اینقدر دانشگاه ساختن همه جا صندلی خالی دارن میخواد پر کنه

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
مثل دانشگاه بیرجند یا قاین بنظرت قبول میکنن؟

من برای همین دانشگاه های بدون کنکور که علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر ارائه میکنن تحقیق کردم معدلمم ۱۵ به بالاست بعد همه گفتن احتمالا بیرجند و بجنورد بیارم با این معدل.

تو تاپیکت زدی که معدلت ۱۱ئه ، چجوری ۱۵ از ۱۱ کمتره:/

حقیقتش من با معدل یازده ندیدم کسی قبول شه من خودم برای تحقیق رفته بودم اکثرا معدلشون بالای ۱۴ بوده قبول شدن ولی خب اینم هست سال به سال فرق میکنه شرایط، ممکنه امسال همون بیرجند و بجنورد اینا بیاری. من خودم اول ساوه علوم کامپیوتر زدم🤦🏻‍♀️😂که با معدل ۱۵ قبول نمیشم چون معدل بالای ۱۸ برمیدارن بعد ساوه هم کل پیام نورای تهرانو زدم. مثلا ممکنه خیلیا مثل من زده باشن این به نفع تو میشه. حتی من تو تاپیکا دیدم یه خانمی با رتبه ۶ هزار هیچکدوم از پیراهای دولتی رو نزده رفته برداشته زیست فناوری و زیست گیاهی دانشگاه تهرانو زده!!!

تو تاپیکت زدی که معدلت ۱۱ئه ، چجوری ۱۵ از ۱۱ کمتره:/ حقیقتش من با معدل یازده ندیدم کسی قبول شه من خ ...

دوست عزیز گفتم ازمن خیلی کمتره ینی اینکه معدل ۱۱ من از ۱۵ خیلی کمتره 

تو تاپیکت زدی که معدلت ۱۱ئه ، چجوری ۱۵ از ۱۱ کمتره:/ حقیقتش من با معدل یازده ندیدم کسی قبول شه من خ ...

ترمیمم کردم ولی نمیدونستم باید ازکجا ببینم دیگه محبور شدم معدل قبلی مو بزنم

ترمیمم کردم ولی نمیدونستم باید ازکجا ببینم دیگه محبور شدم معدل قبلی مو بزنم

میاری بابا کسی بیرجند و بجنورد اینا نمیزنه بد به دلت راه نده بعد الان هزینه ها رفته بالا کسی هزینه ی آب و دون نمیاد بده به دانشجو که بره شهرستان. بچه تهرانیام که بیشترشون شهرستانو اصلا قبول ندارن مثل دوستای من ولی از نظر من دانشگاه، دانشگاست چه داخل تهران باشه چه خارج تهران!به جز دانشگاه شریف و تهران و بهشتی همه دانشگاها در یه سطحن. شریف که یه سکوی پرتاب برای دانشجوئه ولی رک بگم الان همه دانشگاها در یه سطحن پس اگه بجنورد و بیرجندو زدی قبولیت تضمین شدست.