2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 171 پست
عید سال ۹۸ رو به خاطر دارین؟ همون سالی که عید روز پدر و سال نو باهم یکی بود و سیل هم اکثر استانها آ ...

متاسفانه مشکلات زندگیم باعث شده فراموشی بگیرم خب

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
ازاین لحاظ خیلی خوشحالم چون بودن کسایی ک زندگی خوبی داشتن ولی بازم ناپاک زندگی کردن ..من یبار ینفر ب ...

من تا قبل اون سال اوضاع مالی خوبی داشتم

چندتا سفر خارجی رفتم

دوتا ماشین داشتم

شرکت از خودم داشتم

تویه کارخونه تو شمال شریک بودم

دفترودستک و کلی کارگر و انبار پر از اجناس و خونه و خلاصه خوب بود اوضاع

همون سال شب عید پدرم فوت کرد رو سنگ قبرش زدن ۱/۱/۱۳۹۸

سیل کارخونه شمال رو برد

در نبود من تو شرکت کلاهمو برداشتن

از حساب بانکی ۲۰۰ میلیون دزدیدن اینترنتی

خلاصه سرتو به درد نیارم من برج ۳ سال ۱۳۹۸ شدم

۲میلیارد تومن بدهکار ملت همه چیزمم به باد رفت تازه سرپرست خانواده هم من شده بودم

منظورم از این حرفهتم این بود که ببین هم حتی به مغزم هم نمیرسید این اتفاق ها قراره بیفته

به این مدل اتفاقها هم فکرکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم چطوری بچتو گذاشتی اومدی توروخدا از خودت جداش نکن قلبم گرفت 

با بچه طلاق گرفتن جهنمه درهرصورت جهنم روبروته

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

ازدواجم که بامیل خودم نبود ولی چونکه از اولش همش دنبال راهکار برای طلاق بودم و بعد ۱۵سال موفق شدم 

اصلا اصلا پشیمون نشدم 

یعنی تو این دنیا بهترین کاری که مردم درخواست طلاق بود وتمام 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من تا قبل اون سال اوضاع مالی خوبی داشتم چندتا سفر خارجی رفتم دوتا ماشین داشتم شرکت از خودم داشتم ...

روح پدرتون شاد....درعرض ۳ماه زندگیتون زیرو رو شده ادم هیچوقت از بعدش خبر نداره ک چی میخاد سرش بیاد

روح پدرتون شاد....درعرض ۳ماه زندگیتون زیرو رو شده ادم هیچوقت از بعدش خبر نداره ک چی میخاد سرش بیاد

ممنون خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

آره طوری که تا اون زمان هیچوقت حتی تصور هم نمیکردم ممکنه همچین چیزی بوجود بیاد یا اصلا وجود داره

ازدواجم که بامیل خودم نبود ولی چونکه از اولش همش دنبال راهکار برای طلاق بودم و بعد ۱۵سال موفق شدم&nb ...

ایشالا ک الان خوشبخت ترین باشید...بعد از طلاق چکار کردین مستقل شدین سخت نبود زندگی

بخون برات نوشتم به این مدل اتفاقات هم فکرکن همه جوانب خوب رو فقط نبین بدترینها روهم تصورکن ببین می ...

همه اینایی ک گفتید در هرصورت ممکنه برای ادم پیش بیاد چ خوبه ادما برای الانشون زندگی کنن منکه هیچوقت همچین ادمی نبودم همیشه ب بعدها فک کردم بجای اینکه خوشحال الانم باش

ممنون خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه آره طوری که تا اون زمان هیچوقت حتی تصور هم نمیکردم ممکنه همچین چی ...

با بدهیاتون چکار کردین تونستید بدین

فقط حرفم اینه توروخدا به همه جوانب با دید درست نگاه کنید

تا چند سال بعد رو بهش فکر کنید

فقط به خوبیها فکر نکنید بدی هم وجود داره اونهاروهم در نظر بگیرین

به اتفاقات غیر ممکن هم فکر کنید

وضعیت اقتصادی به شدت بده

همه اینایی ک گفتید در هرصورت ممکنه برای ادم پیش بیاد چ خوبه ادما برای الانشون زندگی کنن منکه هیچوقت ...

این درست نیست

درستش اینه

از گذشته درس بگیر،در لحظه زندگی کن،به آینده فکرکن

معنای همین سه کلمه کله زندگی ادمو میسازه

ایشالا ک الان خوشبخت ترین باشید...بعد از طلاق چکار کردین مستقل شدین سخت نبود زندگی

قوربونت عزیزم و همچنین شما ب هرچی میخوایین برسین 

من بعد طلاق رفتم دوره دستیار دندون پزشکی رو گذروندم و بعد ۴سال با اینکه نمیخواستم ازدواج کنم باز ازدواج کردم و الان هم پشیمونم 

میدونید هیچ انسانی کامل نیست ولی آدما باید با وجود تفاوت ها همو بپذیرن که بعضیا خودشون رو میزنن ب نفهمی و زندگی رو میکنن جهنم 🤦🏼‍♀️

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

با بدهیاتون چکار کردین تونستید بدین

خداروشکر تازه سرپا شدم

من از بچگیم کار کردم خانواده پولداری نداشتم فقط خودم بودم و خودم

الان بدهی ندارم یه ماشینم خریدم کار هم میکنم

یه خواهرمم عروس کردم

و...........

اما هیچکس نمیدونه چی بهم گذشت تا گذشت