الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط حرفم اینه توروخدا به همه جوانب با دید درست نگاه کنید تا چند سال بعد رو بهش فکر کنید فقط به خوب ...
من اگ طلاق بگیرم تا چن ماه یا سال افسردگی دارم چون بشدت حساس و زودرنجم از لحاظ مستقل شدنم فقط میتونم برم سرکار و خونه پدرم زندگی کنم و دراخرم باید دوباره تن ب ازدواج بدم چون شرایط زندگی در ایران و شهرهای کوچک اینجوریه..و بایددد نذر کنم ک ی شوهر بهتر از شوهر الانم گیر بیاد ک اونم بستگی ب شانس داره ک من ساقطم
انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
این درست نیست درستش اینه از گذشته درس بگیر،در لحظه زندگی کن،به آینده فکرکن معنای همین سه کلمه کله ...
من ادم بسازی ام زندگی میکنم با همه مشکلات و سختیامون اما شوهرم شرایط و سخت میکنه راه نفس کشیدنم بسته با زبون تلخش حسادتاش و..من تا ی جایی توان دارم الان موندم باهاش چکار کنم اگ بخام بمونم باز فردا همین اش و همین کاسه
انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
به روش درست بذار تحقیر بشه نه اینکه بری همه جا جار بزنی ها یا بذاری روش تو روی بقیه باز بشه اول را ...
به هیچ کس نگفتم حتی خانوادش درجریان نیستن خودم دارم میسوزم اینقدخوابش سنگینه که حتی نمیتونم بچه روبزارم پیشش برم سرکارخودم خرج زندگی رودربیارم البته توخونا کارمیکنم اماحقوقش کمه