2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 171 پست
توروخدا یکم سیاست یاد بگیرین سیاست اصلا چیز بدی نیست من خودم مردم دارم اینو میگم ها اگه زنی با سیا ...

من ده ساله ازهرروشی استفاده کردم تااعتیادش ترک کنه وبره سرکارامافایده نداره حس میکنم دلش بازندگیمون نیست امروزرفتم قهراماشب بخاطربچم برگشتم الانم بچم تب کرده فکرکنم ازناراحتی وفشارعصبی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حرفم اینه توروخدا به همه جوانب با دید درست نگاه کنید تا چند سال بعد رو بهش فکر کنید فقط به خوب ...

من اگ طلاق بگیرم تا چن ماه یا سال افسردگی دارم چون بشدت حساس و زودرنجم از لحاظ مستقل شدنم فقط میتونم برم سرکار و خونه پدرم زندگی کنم و دراخرم باید دوباره تن ب ازدواج بدم چون شرایط زندگی در ایران و شهرهای کوچک اینجوریه..و بایددد نذر کنم ک ی شوهر بهتر از شوهر الانم گیر بیاد ک اونم بستگی ب شانس داره ک من ساقطم

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
من ده ساله ازهرروشی استفاده کردم تااعتیادش ترک کنه وبره سرکارامافایده نداره حس میکنم دلش بازندگیمون ...

هیچ معتادی تا خودش نخواد ترک نمیکنه

باید از اعتیاد خودش خسته بشه فقط تا ترک کنه

سعی کن کاری کنی که خودش خسته بشه از اعتیاد

باید حس کنه به آخر خط رسیده تا به خودش بیاد

من اگ طلاق بگیرم تا چن ماه یا سال افسردگی دارم چون بشدت حساس و زودرنجم از لحاظ مستقل شدنم فقط میتونم ...

خوب توکه همه اینها رو خودت میدونی به نظرت برای زندگی الانت تلاش کنی تا درست بشه بهتره یا به امید بزک نمیر بهار میاد باشی؟

این درست نیست درستش اینه از گذشته درس بگیر،در لحظه زندگی کن،به آینده فکرکن معنای همین سه کلمه کله ...

من ادم بسازی ام زندگی میکنم با همه مشکلات و سختیامون اما شوهرم شرایط و سخت میکنه راه نفس کشیدنم بسته با زبون تلخش حسادتاش و..من تا ی جایی توان دارم الان موندم باهاش چکار کنم اگ بخام بمونم باز فردا همین اش و همین کاسه

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
هیچ معتادی تا خودش نخواد ترک نمیکنه باید از اعتیاد خودش خسته بشه فقط تا ترک کنه سعی کن کاری کنی که ...

توحرفاش میگه خسته شدم اماعملاکاری نمیکنه اصلاانگارموادمغزواحساسش ازبین برده حاضرماگشنگی بکشیم اماون سیگاروتریاکش داشته باشه منم بخاطربچم مجبورم تحمل کنم وگرنه حتی یک روزهم نمیموندم

من ادم بسازی ام زندگی میکنم با همه مشکلات و سختیامون اما شوهرم شرایط و سخت میکنه راه نفس کشیدنم بسته ...

به حرف بد من گوش کن یکم سیاست یاد بگیر ببین جواب میده یا نه

هیچوقت هم به حال خودش ولش نکن

سعی کن برای ساختن

اگه واقعاً همه راه هارو رفتی و نشد بعد به طلاق فکرکن اونم بازم میگم با برنامه ریزی درست

خوب توکه همه اینها رو خودت میدونی به نظرت برای زندگی الانت تلاش کنی تا درست بشه بهتره یا به امید بزک ...

من نمیدونم  دگ عقلم قد نمیده ک چجوری درست کنم زندگیمو میگم بیا بریم مشاوره نمیاد بقول شما سیاستم ک ندارم ب حرف کسیم ک گوش نمیده موندم چکار کنم

توحرفاش میگه خسته شدم اماعملاکاری نمیکنه اصلاانگارموادمغزواحساسش ازبین برده حاضرماگشنگی بکشیم اماون ...

به روش درست بذار تحقیر بشه

نه اینکه بری همه جا جار بزنی ها یا بذاری روش تو روی بقیه باز بشه

اول راه درستشو یاد بگیر بعد

آیا میتونی خونه پدرت برگردی؟ آیا میتونی بابت خرج زندگیت از پدرت پول بگیری؟ آیا میتونی خونه مستقل د ...

چه قدر قشنگ راهنمایی میکنید حرفهاتون حقیقته و مننون که دارین راهه درستو نشون میدین

من نمیدونم  دگ عقلم قد نمیده ک چجوری درست کنم زندگیمو میگم بیا بریم مشاوره نمیاد بقول شما سیاست ...

بزن تو اینترنت خداروشکر گوشی داری که

بخون یاد بگیر

از چهار نفر دورو بر خودت که زندگی خوب دارن سوال کن

راحت بگم یاد بگیر خرش کنی

چه قدر قشنگ راهنمایی میکنید حرفهاتون حقیقته و مننون که دارین راهه درستو نشون میدین

خواهش میکنم

پدر خدا بیامرزم همیشه یک حرف بهم میزد میگفت هرجا بودی که خانوم بود یاد بگیر که خواهر و مادر خودتن و باید احساس آرامش کنم از حظورت نه ترس

بزن تو اینترنت خداروشکر گوشی داری که بخون یاد بگیر از چهار نفر دورو بر خودت که زندگی خوب دارن سوال ...

تو نت بزنم راه های خر کردن شوهر😅

ممنون از وقت و مشاوره خوبتون ایشالا ک هرچی از خدا میخاهید بهترئنشو بده

به روش درست بذار تحقیر بشه نه اینکه بری همه جا جار بزنی ها یا بذاری روش تو روی بقیه باز بشه اول را ...

به هیچ کس نگفتم حتی خانوادش درجریان نیستن خودم دارم میسوزم اینقدخوابش سنگینه که حتی نمیتونم بچه روبزارم پیشش برم سرکارخودم خرج زندگی رودربیارم البته توخونا کارمیکنم اماحقوقش کمه