2777
2789
عنوان

من از این مدل زن ها هستم !!

936 بازدید | 61 پست

ظاهر من خیلی فوفول و امروزی و چیتان پیتانه 

ولی سه تا بچه دارم هرکی میبینه باااور‌نمیگنه 

همه جاام عین جاسوییچی با خودم میبرمشون طفلکیارو خیلی کوشولو ان 

با همین ظاهر فوقول امشب یک حرکتی زدم خانواده شوهر برگاش ریخت 

رب خونگی 

ترشی انبه ترشی خرفه و‌نازخاتون درست کردم 

مادرشوهرم انقدر داره پز‌میده 

خواهرشوهره از اون سر دنیا زنگ زده باریکلا گویان قربون صدقه م میره

اخیش چه کیف میده ادمای مهم زندگیت بپسندنت و‌ازت تعریف کنن

حقیقتا من با اینکه برای لذت خودم این کارهارو‌میکنم 

ولی واقعا به چشم‌اومدن و تحسین شدن رو‌دوست دارم

و‌از‌ تنبلی متنفرم 🥰

راستی اگر‌دستور‌ترشی ابگوجه مشهدی امتحان شده دارید بهم بدید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جون منم عاشق اینطور خانومای فعالم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

با اینکه پز دادی چقدر حالم خوب شد از خوندن متن تاپیکت

افرین بهت

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

خدا وشکر که همه چی خوبه و از خودت رضایت داری 💐من برعکس شمام رضایت خودم از خودم برام از همه چی مهمتره و بقیه رو به حساب نمیارم خودشیفتم😂رضایت  و تحسین شنیدن از بقیه جز اخرین موارد مهمه زندگیمه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز