2777
2789
عنوان

من از این مدل زن ها هستم !!

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 61 پست

خودت رو بخاطر تحسین دیگران اذیت نکن

به هرحال یه روزی از پا درمیایی

خواهرسوهرم مثل تو بود 

الان کمردرد و دست درد گرفته

کسی میاد کارهای خونه اش رو میکنه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت 

من برون‌بر دارم روزی ۵۰۰ دست غذا شرکتی میدم با ۳۰۰ تا غذا به مشتری تمام مخلفات مثل ترشی و زیتون و ماست موسیرو برا ۵۰ تا غذای وی ای پی ومدیران را خودم درست میکنم چون آماده وبازار نمیخورن اونوقت خانواده شوهرم به چشمشون هم نمیاد تازه پیچ آشپزی و دسر وترشی هم با کلی فالور و ادمین دارم 

هععععی روزگار 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

ااااافرین کدبانو لنگه ی خودمی بااینکه بچه ندارم اما تمااااام این کارارو میکنم چهارشنبه درعرض دوروز ازبیخ کل خونه رو خونه تکونی کردم مثل عید پنجشنبه بیکار نشسته بودم ی دفه فاز گرفتتم گفتم عه من امسال محرم هیچ کاری نکردم بزار بلندشم تدارک سفره حضرت ابوالفضل ببینم شوهرم گفت دست تنها؟بیخیال تازه خونه تموم شده خسته ای گفتم نه ب دلم افتاده بزار برم خرید الانم اخرین کار سفره و تزییناتشو انجام دادم دوش گرفتم تو جامم.فقط صبح اذان بیدارشم برنجموابکش کنم فرداساعت۱۱مهمونام میان  تمااااااام🤗🤗🤗🤗😋😋😋🥰🥰🥰

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
 خودت طرز تهیه ترشی انبه رو بگو حالا

دوتا انبه گوشتشو بگیر

خورد کن 

توی ماهیتابه 

تخم شوید رازیانه زیره سبز و سیاه دانه رو بکوب و تفت بده من اسیاب کردم بجز سیاه دانه 

نمک فلفل قرمز روغن زیتون 

همه رو‌بریز‌توی‌ماهینابه ادویه ها تفا بده 

نصف پیمانه سرمه و‌شش حبه سیر خورد شده مخلوط کن انبه ها و‌ادویه هارو‌بریز‌روش‌هم بزن درب شیشه ت رو‌محکم ببند حای خنک و‌تاریک بذار‌ده روز بمونه 

دوتا انبه گوشتشو بگیر خورد کن  توی ماهیتابه  تخم شوید رازیانه زیره سبز و سیاه دانه رو ب ...

همین انبه زرد بزرگا که تو همه مغازها هست میشه ؟؟؟

آخه ی کلیپ بود می‌گفت انبه کال طوری باید باشه 

خودت رو بخاطر تحسین دیگران اذیت نکن به هرحال یه روزی از پا درمیایی خواهرسوهرم مثل تو بود  ال ...

من کارگر‌دارم عزیزم 

پخت و‌پز‌میکنم هفته ای سه دبوز‌یک خانمی میاد نظافت میکنه 

ظرف هارو‌اکثرا ماشین ظرفشویی میشوره 

و زیاد من فشار روی خودم نمیارم 

واقعا بعضی وقتها نیاز دارم پز بدم  حس‌میکنم کسی اینهمه زحمتام رو‌نمیبینه

برای دیدن اینجام نده برای دل خودت انجام بده اونوقت اگرم کسی ندید به کتفت میگیری همیشه منتظر تایید نباش کاری که ازش لذت میبری انجام بده

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa