2777
2789

بین اینا 

1اشپزی حرفه ای دانشگاه پردیسان :به اشپزی و قنادی علاقه دارم و تنها چیزیه که احساس میکنم استعداد دارم یکم 

2 روانشناسی امام رضای مشهد  :به نظرم علم جذابو قشنگیه دوست دارم بخونمش اما حس میکنم ادم روانشناس بودن نیستم و بدرد کار کردن نمیخورم 

3 صنایع غذایی پیام نور مشهد :رشته مدرسم بود دولتی شهر دیگه اوردم بخاطر خوابگاه انصراف دادم علاقه دارم اما پیام نور حضوری نیست منم ادمیم باید تو جو باشم تا درس بخونم از طرفیم ریاضی فیزیکم ضعیفم صنایع غذاییم رشته ای که ریاضی و شیمی سختی داره 

چیکار کنم به نظرتون کدوم بهتره دوست دارم شاغل باشم نظرتون در مورد هتلداری و گردشگری چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اشباع شده که و از لحاظ بازار کار اوکی نیست از طرفیم میگن خوده روانشناسی رو تو دانشگاها یاد نمید ...

بازم هرطور خودت میدونی ولی از بین این رشته هایی که گفتی بهتره 

به حرف نردم توجه نکن روانشناس می تونه مطب بزنه و درآمد خوبیم داشته باشه

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

نمیدونم گلم یکی میگه خوبه یکی میگه بده 😔

یکی دو تا از اطرافیانو میشناسم روانشناسی خوندن بیکارن

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست که جریان دارد
اره اما خب نمیدونم میترسم بی سرو پا باشه و تو فامیل تیکه میندازن 🙁

تیکه واسه چی😒علاقتو دنبال کن چون همه ی اینایی ک گفتی سختی داره وفقط علاقه میتونه کاری کنه ک وسط راه کم نیاری.هرکاری وواسش وقت بذاری آخرش نتیجه میده

نمیدونم گلم یکی میگه خوبه یکی میگه بده 😔

حرف مردم مهم نیست خودت ببین دوست داری یا نه

مشخص کن هدفت چیه اون موقع راحت تصمیم می گیری عزیزم

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

میگه بالینی بودنش بعدا انتخاب نمیشه؟ ارهدیگه فکر کنم 

نمیدونم والا

ولی خب بنظرم بهتره 

هرچند سخت تره اما بالینی بهتره

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻