2777
2789

سلام

دخترم ۲ سال و ۳ ماهشه

فقط کلمه میگه و خیلی کم جمله ی دو کلمه ای

مشکل من اینه که هر چی باهاش تمرین میکنم اصلا تکرار نمیکنه مثلا امروز بیشتر از هزار بار فعل بیا رو تکرار کردم ولی اون حتی یه بار هم نگفت

چه جوری باهاش رفتار کنم که کلمات رو بعد از من تکرار کنه؟

از گفتار درمان هم وقت گرفتم که ببرمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار با بچه های همسنش همبازی بشه. من خودمو خفه میکردم بچه م ی کلمه بگو نمی‌گفت ولی وقتی پیش پسر خاله ش بود خونه ک میرفتم کلمه های اونم تکرار میکرد. یادمه پسر خاله ش می‌گفت اینجوری اینجوری. خونه که رفتیم پسرم ادا در مورد می‌گفت اینجوری اینجوری  

پسر من دوسال و شش ماهش بود ده تا کلمه میگفت بردمش روانشناس اطفال ،گفت تا سی ماهگی وقت داره.

یه ماهم نشد بعد دکتر بردنش یهو شروع کرد به جمله گفتن.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
بابا انقد سخت نگیر پسر خاله من تا چهار سالگی یه کلمه هم حرف نمیزد الانم ماشالله اونقد حرف میزنه که گ ...

مقاومت میکنه نسبت به حرف زدن

نگران مدرسه رفتنشم اگه تا اون موقع خوب حرف نزد چی؟