2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25513 بازدید | 305 پست
ترفند مخ زنیه  گفته چ با ه باشه یا با ح هر دوش خوبن  ینی برا من فرقی نداره کدوم ه ح تو ا ...

دختره بهش گفته با این ح ینی مهربون و خوب و... کلی هم حتما عشوه خرکی اومده واسش

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم بمون پای زندگیت . من آقام. شبیه این مسائل ممکنه برای همه مردها پیش بیاد . نمیگم درسته ولی باید ...

چرا باید بمونم. انقد بدبختم ک ببینم اخرشب سرش یه جا دیگه گرم بوده با یکی دسگه پیام بازی میکرده. دقیقا همون موقع ک من نگرانش بودم بعد بازم انگار ن انگار چیزی دیدم

چرا باید بمونم. انقد بدبختم ک ببینم اخرشب سرش یه جا دیگه گرم بوده با یکی دسگه پیام بازی میکرده. دقیق ...

ببین اگ میخوایی قید ازدواجو بزنی جداشو

وگرنه اگ دنباا اینی ک بعدش دوباره ازدواج کنی و...

لطفا بشین سرجات وگندنزن ب سرونوشت بچه هات

بیچارش کن

کاری کن ک مثلدچی ازت بترسه

ب هیچ عنوان علنیش نکن

نزار قبح اش بریزه

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
دختره بهش گفته با این ح ینی مهربون و خوب و... کلی هم حتما عشوه خرکی اومده واسش

اینم میشه 

امروز تو خیابون بودم اسی ینی همه مردا ببخشید بیناموس و هیز شدن ی مرتیکه کچل و کوتاه ۳۰ ساله داشت  کنار ما راه میرفت و بلند بلند با گوشی صحبت میکرد بعد ب طرفش میگفت اره من تو کلاس ۳ تاشونو مخ کردم حالا من میخوام بکشم بیرون اونا نمیذارن یکی دیگرم ی پسره خواست مخشو بزنه فوری رفتم جلو سوارش کردم تو ماشین و مخشو زدم اصن منو مامانم شاخ دراووردیم حالا مامانم میگفت حولست بلشه چقد مزدا کثیف شدن 

ینی بیناموس عالم شدن اصن خیلی لاشی بودن  عادی شده متاسفانه کلا فک کنم شوهر نکنم با این وضعیت کثافت 

خانومام ک ازونور بعضیاشون فقط میخوان خودسونو بکنم تو پاچه بقبه حتی شده با زور 

سلام اسی جان خوبی بسلامتی رسیدین؟ از همسرت خبری نشد؟ وای چقدر من حرص خوردم 🤦🏻‍♀️

اره عزیزم ما صبح رسیدیم. ظهر بهش پیام دادم ولی جواب نداد