2777
2789

شرایط ازدواج رو برای داماد سنگین و سخت میزارید یا آسون ..

انصافاً راستشو بگید بعنوان پدر و مادر یا دختر چه شرایطی رو‌‌ برای خواستگار دخترتون میزارید..

به شرایط کم‌ قانع میشید یا سخت میگیرید. 

اگه سخت میگیرید چرا ، چه دلیلی دارید !

اصلاً در تور ازدواج و در زمینه ملزومات از واج شرایط داماد رو در نظر میگیرید یا نه !!!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

من شرطم برا ازدواج دخترم شغل داشته باشه خونه و ماشین داشته باشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه ی ازدواج خودمو میگم.

مامان من سخت گرفت، ولی خدا خیرش بده باعث شد همون اول بار زندگیمون ببندیم.

مخصوصا شوهر من از این تیپاس ،پول هستا ولی تا بهش سخت نگیری و فشار نیای، از نظر مالی خودشو جمع و جور نمیکنه.

ما خونه و ماشین از صدقه سر ، رفتارای مامانم داریم واقعا

من شرطم برا ازدواج دخترم شغل داشته باشه خونه و ماشین داشته باشه

همسر شما موقعی که اومد کدوم یک ازین شرایط رو داشت

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بستگی به آدمش داره .

بیشتر توضیح میدین

عروسش نمیکنم 🥲

بزار ور دل مامان باباش بمونه 

زیر ۲۳ ۲۴ که اصلا نمی‌گذارم بهش قکر کنه

شرایط نه سخت نه آسون

ولی خوب اطراف من خانواده هایی که بتونن حتما برای پسرشون فکر خونه هستن چون خود پسر که نمیتونه

ما خونه داریم الان دیکه فکر بچه هام هسنم

و البته اگر خیلی شرایط درسی اش بالا باشه پسر و آینده درخشان خودم کمکشون میکنم چون ارزش داره

ب عنوان مامان دوتا دختر که خیلی اذیت شدم میگم

اولا ب هیچ عنوان ب شهرستان نمیذارم شوهر کنه(منظورم داماد متولد شهرستان باشه و حداقل دو سوم عمرشو اونجا باشه )

ب فرهنگ متفاوت نمیذارم 

ب فامیل نمیذارم 

پسره فقط کاری باشه کافیه ،نیاز نمیبینم حتما حتما ماشینو خونه شخصی داشته باشه

تک پسر یا دارای خواهرشوهر بیشتر از دوتا نمیذارم

قبل عقد کردن حتما میگم باید با خانواده پسره چند بار بریم بیرون تا اصلا ببینم اخلاق مادر پدرش چطوره

از همون شب خواستگاری درباره خواسته های دخترم درباره عروسی و اینا صحبت میکنم 

و.‌‌‌...

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
من تجربه ی ازدواج خودمو میگم.مامان من سخت گرفت، ولی خدا خیرش بده باعث شد همون اول بار زندگیمون ببندی ...

برای خود ازدواج چی!

مث یه خانواده اصیل و با فرهنگ رفتار میکنم.جهیزیه کامل میدم آقا دادماد فقط خونه تهیه کنه.اهل شیربها نیستم طلاهم هرچی دوست داشت.عروسی هم طبق نظر هر دوشون هرجور دوست داشتن باشه.مهریه هم داماد قلبا راضی باشه.چون فقط اخلاق و روحیات آقا داماد برام مهمه.حتی حاضرم خونه هم بدم.فقط با دخترم خوش رفتار باشه و احترام بذاره بهش