2777
2789

چند روز دیگه عروسی خواهر شوهرمه بعد خانوادمو دعوت کردن.خانوادمم راه دورن ولی داداشم ک توی همین شهرهست دعوت نکردن.بعد مامانم میگه از طرف خودت ب شوهرت بگو ک دعوتش کنن ولی من دلم نمیخواد.از ی طرف خیلی ناراحتم ک دعوتش نکردن حس میکنم ب داداشم و حتی خود من بی احترامی شده چون ماباشیم دعوت میکنیم.از ی طرفم دلم نمیخواد چیزی بگم ک خودم یا داداشم سبک بشیم.

ب نظرتون چکار کنم؟

مامانم میگه اشکالی نداره‌سبک نمیشی اگه ب شوهرت بگی ولی خودم میگم خوب نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم طرف ما اینطوریه که راه دور رو اول دعوت میکنن ولی شهر خودمون رو مثل همسایه ها و آشنا ها رو دو سه روز قبل از عروسی

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
بنظر دیگه داداشتو حق داشتن دعوت نکنند

نمیدونم چون ما خودمون باشیم دعوت میکنیم

بعدم خیلی داداشم و زنش حتی مادر زنش منو شوهرمو احترام کردن همیشه.دعوت میکنن واقعا سنگ تموم میزارن

به نظر من بگو زن و شوهر این حرفا رو ندارن شاید از قصد نکردن یادشون رفت یا فکر کردن وقتی مامانت رو می ...

چجوری بگم

روم نمیشه

اگه دعوت کنن فکر میکنم از روی اجبار بوده.نکنن هم میگم ضایع میشیم

نمیدونم چون ما خودمون باشیم دعوت میکنیم بعدم خیلی داداشم و زنش حتی مادر زنش منو شوهرمو احترام کردن ...

نه فقط پدرومادر.  عزیزم چرا باید شوهر خواهرشوهرت داداشتو عرویسش دوعوت کنه. خیلی دوره نسبتشون

برای شادی روح پدرم لطفاصلوات بفرستید🙏🙏
شاید منظورشون از خانوادت داداشتم باشه.... آخه ما هم گاهی یه کارت به بزرگ خانواده میدیم که همه بیان ...

زشت نیست بگم؟؟؟

میترسم منو داداشم سبک بشیم

بعد داداش من با زنش ی خانواده جدا محسوب میشن خب.

ولی ماهم توی خانواده پدریم همین رسم رو داریم وقتی ی کارت میدیم ب کسی میگیم باخانواده منظورمون دختر و پسرای متاهلش باخانواده هاشونم هست

زشت نیست بگم؟؟؟ میترسم منو داداشم سبک بشیم بعد داداش من با زنش ی خانواده جدا محسوب میشن خب. ولی م ...

نه بابا چه زشتی... شوهرتم یا میگه منظور به داداشتم بوده یا میگه نه نخواستیم زیاد شلوغ بشه و این حرفا