2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه ی لحظه بیاید لطفا.خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 50 پست
عزیزم طرف ما اینطوریه که راه دور رو اول دعوت میکنن ولی شهر خودمون رو مثل همسایه ها و آشنا ها رو دو س ...

آخه برای ماهم ک شوهرم داداش عروس میشه کارت دادن

شوهرم امروز رفته بود خونه باباش دوتا کارت اورد.یکی برا مامانم اینا یکی برای خودمون

بعدم اصلا اسمی از داداشم نیوورد

نه فقط پدرومادر.  عزیزم چرا باید شوهر خواهرشوهرت داداشتو عرویسش دوعوت کنه. خیلی دوره نسبتشون

ماها رسممونه.فامیلای خیلی دورم دعوت میکنیم.رسم همسرمم همینه مث خودمون.حتی همسایه و دوست رو.بعد داداش من مهمون همسر من و حتی خانواده اش محسوب میشه اونوقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بگم روم نمیشه اگه دعوت کنن فکر میکنم از روی اجبار بوده.نکنن هم میگم ضایع میشیم

به شوهرت بگو به نظرت داداشم دعوت نشده یه جوری نیست مخصوصا که بابام اینا از راه دور بیان میرن خونه اون و بفهمه زشت میشه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

دیگه بشوهرت بگی ک رو خواستن نمیخاد خجالت میکشی از شوهرتم

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
به شوهرت بگو به نظرت داداشم دعوت نشده یه جوری نیست مخصوصا که بابام اینا از راه دور بیان میرن خونه او ...

ب نظرت اصلا باید دعوت میکردن یا نه؟

ما خودمون باشیم دعوت میکنیم آخه.بی احترامی میدونیم اگه دعوت نکنیم

بعد بگم ب شوهرم سبک نمیشیم منو داداشم☹️

آخه برای ماهم ک شوهرم داداش عروس میشه کارت دادن شوهرم امروز رفته بود خونه باباش دوتا کارت اورد.یکی ...

عزیزم بگو مامانم اینا که دورن اما اگه داداشم رو دعوت کنید نزدیکن میان بعد هم مطمئن باش یادشون رفته شوهرت هم هیچ فکر بدی نمیکنه 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
ب نظرت اصلا باید دعوت میکردن یا نه؟ ما خودمون باشیم دعوت میکنیم آخه.بی احترامی میدونیم اگه دعوت نکن ...

فعلا هیچی نگو برو ببین چقد مهمون دارن و کیارو دعوت گرفتن. بعد به شوهرت بگو محترمانه بگه پس برادر زن من چی؟

دیگه بشوهرت بگی ک رو خواستن نمیخاد خجالت میکشی از شوهرتم

سر این مسئله آره خجالت میکشم بگم

میترسم پیش خودش بگه چقد پرروهستن زورکی دعوت میخوان یا اینکه منو داداشم کوچیک بشیم.یا دعوت نکنن ضایع بشیم.فکرم درگیر اینجور حرفا شده☹️☹️

ب نظرت اصلا باید دعوت میکردن یا نه؟ ما خودمون باشیم دعوت میکنیم آخه.بی احترامی میدونیم اگه دعوت نکن ...

ببین نظر همسرت چیه اگر اونم موافق خانواده اش بود بی خیال شو و دیگه کشش نده اگر اونم باهات موافق بود بهش بگو از زبون خودش به خانواده اش بگه و تورو‌قاطی نکنه اصلا.ولی ما بودیم حتما دعوت می کردیم اگرچه واجب نیست صرفا جهت تحترام به عروسمون و خانواده اش

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست