2777
2789
عنوان

من شاغلم و هیچوقت نتونستم خانم های خانه دار اطرافم رو درک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 110 پست

دوستان منظور استارترو نفهمیدن

منظورش اینه که سطح دغدغه هاشون پایینه

خب راست هم میگه 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

واااای چقدر تو منیدغدغه هاشون رنگ لاک ناخن و مدل مانتوعه

دغدغه تو کیمیاگریه؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا درباره خودشون حرف نمیزنن ؟ مثلا درباره این که من رفته بودم فلان شهر مسافرت خیلی خوب بود و از ...

شما چرا درباره خودت تاپیک نمیزنی؟ همه تاپیکات درباره بقیه و کارهاشونه؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خوب چرا درباره خودشون حرف نمیزنن ؟ مثلا درباره این که من رفته بودم فلان شهر مسافرت خیلی خوب بود و از ...

چرا فکر میکنی بقیه باید مطابق انتظار تو رفتار کنن 

چرا چون شاغلی فکر میکنی بقیه باید رفتارشونو طبق میل تو تنظیم کنن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دوستان منظور استارترو نفهمیدنمنظورش اینه که سطح دغدغه هاشون پایینهخب راست هم میگه

به تاپیکاش مراجعه کن 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به نظرم شما بیشتر از اونا داری پز زیر پوستی میدی که خیلی خانمی و اهل پیشرفت!! 

میتونستی وارد بحثشون در حدی بشی. در این حد که بفهمن یه غریبه خشک تو جمع نیس

من خودم تو هر جمعی سعی میکنم کمی حرف بزنم و نظر بدم‌ 

ادمای مثل شما باعث حس منفی میشن . چون حالت خود برتری بینی دارن. 

ماهم از غیبت خوشمون نمیاد. اما کمی حرف زدن از مسائل روزانه خیلی هم خوبه. 

بحث های روزانه هست دیگهیا درباره فیلم بحث مکنن یا حوادت روزانهدرباره چه بحث کنن؟

بحث از حوادث روزانه نبود برام عجیب بود ک این همه براشون زندگی بقیه مهمه.  از رابطشون با خانواده شوهر گرفته تا دکور خونه و برند لباساشون  

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

من شغل خوبی دارم با پرستیژ اجتماعی 

اما وقتی تو جمعی وارد میشم خودمو با اون جمع وفق میدم اگر برم تو جمع رسمی خوب رسمی برخورد میکنم برم مهمونی خونوادگی خوب راجع به مسایل خانوادگی حرف میزنم نمیشه تو جمع دخترخاله هام بشینم راجع ب مسایل کاریم حرف بزنم که!!!!

هر چیزی جای خودش رو داره .صحبت کردن راجع ب مسایل روزمره هم بخشی از زندگیه دیگه زندگی ک فقط کار و شغل و پیشرفت نیست زندگی مسأله های ساده تر مثل این چیزایی ک شما گفتی هم داره

من کاری به سبک زندگی بقیه دارم ک دوس دارن دنبال چی باشن حالا به قول شما پیشرفت یا چشم و هم چشمی . باهاشون معاشرت میکنم لذت میبرم ولی اهداف خودمو دنبال میکنم . چه بسا اگر جایی من نظر بهتری داشته باشم شاید تو همین مکالمات سطحی بتونم ب بقیه کمک کنم یا یه الگویی برای بقیه باشم( البته ک‌ من در اون حد نیستم برای خانمایی میگم ک واقعا موفق هستن )