2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه ی لحظه بیاید لطفا.خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 50 پست
عزیزم بگو مامانم اینا که دورن اما اگه داداشم رو دعوت کنید نزدیکن میان بعد هم مطمئن باش یادشون رفته ش ...

بعد مامانم اینا هم میان

مامانم گفت ب خاطر احترام تو هم ک شده دعوت کردن میام

ولی هی میگه ب شوهرت بگو درمورد دعوت داداشت اما من روم نیست بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد مامانم اینا هم میان مامانم گفت ب خاطر احترام تو هم ک شده دعوت کردن میام ولی هی میگه ب شوهرت بگ ...

خب پس بهتر بگو داداشم رو دعوت نکردیم یا فراموش کردین قصه چیه تماااااااام اصلا هم رودرواسی نکن گلم چون  رودرواسی الان میشه ناراحتی و دلخوری دوتا خانواده باهم پس شجاع باش گلم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
ب نظرت اصلا باید دعوت میکردن یا نه؟ ما خودمون باشیم دعوت میکنیم آخه.بی احترامی میدونیم اگه دعوت نکن ...

بنظرم یه جوری بگو سبک نشی

مثلا اگه برای مراسم خواهر برادر زنداداشت دعوت بودی

بگو به شوهرت که اونا مارو دعوت کردن باید جبران کنیم

یه جوری خودتو طرف خانواده شوهرت بدون خودتپ میزیان بدون بعنوان میزبان بگو

نگو مثلا مامانت اینا باید داداشمو دعوت میکردن

بعد نظر همسرتو بپرس

چقد سخته گفتنش برام🤧😭☹️

وقتی میخوای بگی شب قبل از خواب که تاریکه بهش بگو منم وقتی دوست ندارم عکس العمل ببینم یا روم نشه همین کارو میکنم امتحان کن عالیه 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
بنظرم یه جوری بگو سبک نشی مثلا اگه برای مراسم خواهر برادر زنداداشت دعوت بودی بگو به شوهرت که اونا ...

خواهرای زن داداشم مجردن ولی مامانش مارو دعوت کرد خونشون کلی احترام گذاشت حتی بچمم ب دنیا اومد، کادو اورد.زن داداشمم همیشه دعوت و احتراممون میکنه

همین چجوری گفتنش سخته.نمیدون چطور بگم

وقتی میخوای بگی شب قبل از خواب که تاریکه بهش بگو منم وقتی دوست ندارم عکس العمل ببینم یا روم نشه همین ...

😂😂😂😂😂

حالا من هیچ وقت حرفای مهمم رو ب شوهرم نمیگم.اصلا باهاش راحت نیستم.همیشه پیام میدم.بعد دیگه اینو با پیامم روم نمیشه بگم😓😓

خواهرای زن داداشم مجردن ولی مامانش مارو دعوت کرد خونشون کلی احترام گذاشت حتی بچمم ب دنیا اومد، کادو ...

نمیدونم من باشم مثلا میخوام داداشمو ببینم میگم به شوهرم که خجالت میکشم باهاشون روبرو شم اخه حرف عروسی خواهرت شده بود من یه جوری گفته بودم بهشون که انگار دعوتن حالا دعوت نشدن روم نمیشه بببینمشون

البته این کار رو شوهر من جواب میده شمارو نمیدونم

😂😂😂😂😂 حالا من هیچ وقت حرفای مهمم رو ب شوهرم نمیگم.اصلا باهاش راحت نیستم.همیشه پیام میدم.بعد ...

اتفاقا خیلی مهمه حتما به هر طریقی بهش بگو اوایل آدم اینجوریه اما بعد دیگه خیلی باهاش راحت میشی دقیقا منم اینجوری بودم