2777
2789

منظورم خانم های خانه دار اطرافم بود . جبهه نگیرید . دارم درباره دوست و آشنا و فامیل خودم حرف میزنم 

امروز دورهمی با فامیل های همسرم بودیم همشون باهم گرم گرفته بودن و من تو سکوت فقط نگاشون می کردم . چون نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم و تو بحث هاشون شرکت کنم خیلی‌هاشون حتی فکر میکنن من آدم مغروری ام و خودمو می گیرم در حالی که اصلا نیت قلبی من این نیست . حالا محتوای بحث هاشون :

فلانی مانتوهاش رو از فلان مغازه بالاشهر می‌خره مانتو سفیده اش که تنش بود رو خریده بود x تومن 

خواهرشوهر x میخواسته بره ختم بچه هاش رو آورده این یکی دو ساعت نگه داره اینم گفته به من چه مگه من مهدکودک زدم ؟

خانم x که میاد باشگاه همیشه برند میپوشه لباس هاش رو خودش از ترکیه می‌خره 

شوهرم رو این ماه مجبور کردم آیفون ۱۶ رو بده و ۱۷ بخره واسم . از ۱۲ ۱۳ تا خانم اون جمع ۸ تاشون آیفون ۱۷ داشتن 

رفته بودم مدرسه پسرم به معلمشون گفتم دفعه دیگه سر کلاس صدات رو بلند کنی جور دیگه ای باهات برخورد می کنم 

خانم x مولودی داشت خونشون ولی قصد و هدفش این بود دکور جدیدش رو بکنه تو چشم ما . پرده ها و مبل هاش رو عوض کرده بود 

تو همون جمع خانم x میگه شوهرم گفت دستبندت رو بده واسه قسط وامم دو ماه دیگه میخرم برات . همه هم میگفتن خرررر نشی یه وقت بدی ! 

حالا از پز دادن های پنهانشون چیزی نمیگم که در واقع همشون این مدل دورهمی هارو میگیرن که لباس ها و طلاها و اکسسوری هاشون رو بکنن تو چشم همدیگه و واقعا ۹۰ درصدشون فکر و ذهنشون پیش این چیزاست . .

برای من واقعا سواله اینا هیچ دغدغه ای تو زندگیشون ندارن ؟ هیچوقت فکر نمیکنن چیکار کنن یه قدم رو به جلو بردارن و پیشرفت کنن ؟ فقط دنبال اینن فلانی چه برندی میپوشه من از اون بهتر بپوشم و دکور خونم بهتر باشه و طلام از،اون شیک تر باشه و و و 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ حوصله داری اینهمه تایپ کردی درباره اطرافیانت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خوب از چی بگن از اتم شکافتن 

مهمونبه دیگه شب شعر و همایش علمی که نیست 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بحث های روزانه هست دیگه

یا درباره فیلم بحث مکنن یا حوادت روزانه

درباره چه بحث کنن؟

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

چ خانم xهای عجیبی دارید 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

منم خیلی به شیک پوشی و مرتب بودن اهمیت میدم اما در حد نیاز خودم . بخاطر خودم لباس میخرم نه واسه فرو کردن تو چشم بقیه و رقابت کردن باهاشون . و واقعا شغلم بیشتر از ۸۰ درصد ذهن منو به خودش مشغول کرده و اصلا فرصت ندارم به این فکر کنم که برند لباس فلانی چیه و فلان النگو رو کی عوض کرده 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید