منظورم خانم های خانه دار اطرافم بود . جبهه نگیرید . دارم درباره دوست و آشنا و فامیل خودم حرف میزنم
امروز دورهمی با فامیل های همسرم بودیم همشون باهم گرم گرفته بودن و من تو سکوت فقط نگاشون می کردم . چون نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم و تو بحث هاشون شرکت کنم خیلیهاشون حتی فکر میکنن من آدم مغروری ام و خودمو می گیرم در حالی که اصلا نیت قلبی من این نیست . حالا محتوای بحث هاشون :
فلانی مانتوهاش رو از فلان مغازه بالاشهر میخره مانتو سفیده اش که تنش بود رو خریده بود x تومن
خواهرشوهر x میخواسته بره ختم بچه هاش رو آورده این یکی دو ساعت نگه داره اینم گفته به من چه مگه من مهدکودک زدم ؟
خانم x که میاد باشگاه همیشه برند میپوشه لباس هاش رو خودش از ترکیه میخره
شوهرم رو این ماه مجبور کردم آیفون ۱۶ رو بده و ۱۷ بخره واسم . از ۱۲ ۱۳ تا خانم اون جمع ۸ تاشون آیفون ۱۷ داشتن
رفته بودم مدرسه پسرم به معلمشون گفتم دفعه دیگه سر کلاس صدات رو بلند کنی جور دیگه ای باهات برخورد می کنم
خانم x مولودی داشت خونشون ولی قصد و هدفش این بود دکور جدیدش رو بکنه تو چشم ما . پرده ها و مبل هاش رو عوض کرده بود
تو همون جمع خانم x میگه شوهرم گفت دستبندت رو بده واسه قسط وامم دو ماه دیگه میخرم برات . همه هم میگفتن خرررر نشی یه وقت بدی !
حالا از پز دادن های پنهانشون چیزی نمیگم که در واقع همشون این مدل دورهمی هارو میگیرن که لباس ها و طلاها و اکسسوری هاشون رو بکنن تو چشم همدیگه و واقعا ۹۰ درصدشون فکر و ذهنشون پیش این چیزاست . .
برای من واقعا سواله اینا هیچ دغدغه ای تو زندگیشون ندارن ؟ هیچوقت فکر نمیکنن چیکار کنن یه قدم رو به جلو بردارن و پیشرفت کنن ؟ فقط دنبال اینن فلانی چه برندی میپوشه من از اون بهتر بپوشم و دکور خونم بهتر باشه و طلام از،اون شیک تر باشه و و و