2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه ی لحظه بیاید لطفا.خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 50 پست
آره دیگه مجبورم بگم😖

آفرین دختر  خوب دیگه نه خود خوری می‌کنی نه عذابش رو داری،  خیالتم راحت میشه ،

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
منم ی جوری باید بگم دیگه...ولی اصلا دلم نمیخواد ب زبون بیارم😥😥

میفهممت

ینی انقد برام عجیبه یکی بگه چرا فلان جا ما رو یا یکیمونو دعوت نکردن

ولی منم که اصلا اهلش نیستم به روم بیارم جای تو بودم یه حرکتی احتمالا میکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت ینی انقد برام عجیبه یکی بگه چرا فلان جا ما رو یا یکیمونو دعوت نکردن ولی منم که اصلا اهلش ن ...

ب نظرم کار جالبی نیست گفتنش ولی از طرفیم حس میکنم بهم بی احترامی شده...از شوهرم توقع داشتم احترام منو داداشم رو نگه داره.

یعنی واقعا یادش نبوده...خب غیرممکنه.خودش دیده من چطور برای خواهر و برادرم جونمو میدم

خواهر برادرم قلبمن.مث بچه هام میمونن

بعد همیشه توی هر شرایطی حالا جدایِ از بحث دعوت کم کاری میکنه.حتی ب بچه برادر من عیدی نداد.سال اول تولدش بود.خودم ز پس اندازم دادم ولی چکارا برا بچه ها خواهر خودش میکنه.بعد داداش من هرسال هم ب بچه ام عیدی میده هم خودم.چقد خودش و زنش بهمون احترام میزارن.حتی مادر زنش چقد بهمون خوبی کرده

من بیشتر از شوهرم دلگیرم حس میکنم بهم احترام نزاشته 

آفرین دختر  خوب دیگه نه خود خوری می‌کنی نه عذابش رو داری،  خیالتم راحت میشه ،

خیالم ک راحت نمیشه ولی با گفتنش دلم سبک میشه

خیلی ناراحت شدم از شوهرم.توقع داشتم احترام منو حفظ کنه

ب نظرم کار جالبی نیست گفتنش ولی از طرفیم حس میکنم بهم بی احترامی شده...از شوهرم توقع داشتم احترام من ...

الهی عزیزم پس کلا این قضیه همیشه بوده کم گذاشتنه برا خانوادت

نمیدونم والا خودت هر جور صلاح میدونی

اگه یه درصد فکرمی کنی ممکنه با گفتنت هم دعوت نکنن اصلا نگو

الهی عزیزم پس کلا این قضیه همیشه بوده کم گذاشتنه برا خانوادت نمیدونم والا خودت هر جور صلاح میدونی ...

آره بوده.همیشه بعد قهر و دعوا و اعصاب خردی ی قدمی برمیداره برا من

از گفتن میگم.ب قول مامانم اینجوری بهتر میشناسمش.دعوت کرد ک هیچ نکرد هم منم میشم مث خودش در برخورد با خانواده اش

میدونی بحث دعوت و اینام نیست.بحث احترامِ .چون بالاخره داداش من بخواد بیاد ک دست خالی نمیاد .عروسی ندیده هم نیست.خدا رو شکر خانواده زنش خیلی خوب و آدم حسابین.خیلی زیاد