2777
2789
عنوان

اوتیسم وجود خارجی ندارد

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 95 پست
مردم بیمار نباشند؟! خب شما با این همه علم و دانشتون بگید ببینم چجور بیماری رو از بین ببریم استاد؟! ...

باور کن همین الان چکاپ کامل بدم، بعیدم نیست یک بیماری مهلک در بیاد! اما واقعا اعتقاد دارم اصلاح سبک زندگی، که باعث اصلاح طبع فرد میشه، تمام این بیماری ها که الان بهش میگن لاعلاج رو کاملا خوب می‌کنه و کم نیستن افرادی که مثلا پزشک گفته سرطان داری و جوابش کرده اصلا، بعد با رعایت چند تا مساله، طبعش از حالت مثلا شدیداً سوداوی، برگشته به تعادل و خوب شده. همه ما از این مثالها شنیده ایم.

بله در شرایط الان، واقعا در خانه معالجه کردن، خطرش کمتر از پزشک هست.

مردم بیمار نباشند؟! خب شما با این همه علم و دانشتون بگید ببینم چجور بیماری رو از بین ببریم استاد؟! ...

اون که اگر فردی جراحت پیدا کرد، بله باید به پزشک مراجعه کنه چون اون کار دیگه اسمش طبابت نیست، شکسته بندی هست و جزو مهندسی حساب میشه، در مقایسه با طبابت، منظورم این هست که مثلا بخیه پانسمان یک زخم، تا حد زیادی، شبیه وصله زدن یک خیاط هست، بخش مهندسی کار، غلبه داره بر بخش طبابت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون به اتیسم و رفرنس های دنیا اعتقاد ندارن ولی به طلسم و جادو چرا😂😂😂

بزرگوار، کاش اول کل مطلبم در تاپیک قبلذرو میخوندی، بعد تمسخر میکردی، اتفاقا حرفم اونجا این بود که نذاریم اعتقادمون به طلسم (که واقعا هست و غیر قابل انکاره) روی زندگیمون سایه بندازه و وحودمون رو از نفرت پر کنه. و مطمئن باشیم تا خدا نخواد، اتفاقی برامون نمیفته، و خدا جز خیر و رشد برامون نمیخواد

دوستانی که درخواست منبع کرده اند، این مقاله، مال یک موسسه توانخشی هست که شماره تلفن و ... هم در صفحه اش گذاشته تا ملت برن پیششون، خب پس جزو کسانی هستن که دارن از قبل اوتیسم، ارتزاق میکنن، و اما مقاله رو که میخونی، چندین پاراگراف حاشیه رفته و کلمات قلمبه سلمبه و اصطلاحات پزشکی گفته تا عریضه خالی نباشه و هیچ اطلاعی راجع به قیاس سندروم دیجیتال و اوتیسم نداده، اما در انتهای مطلب در یک پاراگراف چند خطی بالاخره به انتظارمان برای پرداختن به اصل مطلب خاتمه داده و تفاوت این دو را اینطور ذکر کرده:

«اما تفاوت اتیسم و سندرم دیجیتال این است که با جداسازی وسایل دیجیتال از کودک و تعامل بیشتر والدین با کودک فعالیت امواج مغزی آنان خصوصا در نواحی پیشانی مغز دستخوش تغییرات معنی داری شده است که با بهبود در مهارت های ارتباطی همسو است ، اما علائم اتیسم در کودکان مبتلا به عنوان یک مشکل مادام العمر وجود دارند.»

دقت کردید؟ اوتیسم و سندروم دیجیتال، هیچ فرقی ندارن، بجز اینکه اگر مشکل حل شد، پس اوتیسم نبوده!!

من دیگه حرفی ندارم!

بچه من سه سال و سه ماهه هست، حرف نمیزنه، غذا خوب نمیخوره، به اسمش واکنش ندارن معمولا ... تمام علائم اختلالی که بهش میگن اوتیسم داره، اما من می‌دونم علت این رفتارهای بچه ام استرس زیاد هست که منجر به افسردگی اش شده. چون تا هفده ماهگی تقریبا به حرف افتاده بود و حملات کوتاه می‌گفت و هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشت، اما بخاطر یه مسائل بحرانی که پیش اومد، از اون به بعد این علایم تدریجا ظاهر شدند و من دکتر نبردم، چون می‌دونم میگن اوتیسمه. اما من می‌دونم اوتیسم وجود خارجی نداره، فقط یه برچسب که به بچه های افسرده میزنن تا خانواده ها رو بترسونن و سرکیسه کنن، همین.

و حرف ها و مقاله هاشون هم سراسر تناقض هست. مثلا چه توضیحی دارن برای بچه ای که حرف میزد، اما یکدفعه زبانش بند آمد؟ چرا هر بچه ای را که بعد از تشخیص اوتیسم، علایمی خوب میشود، اصرار دارن بگن از اول اوتیسم نبوده؟ چرا علیرغم اینکه در مقاله هاشون میگن علت اصلی اوتیسم معلوم نیست و همه چیز راجع به این اختلال غیر قطعی هست، فقط در مورد این بیماری همشون سر یه چیز متفق القول هستن، اینکه اوتیسم درمان ندارد! و هزار تا تناقض دیگه و هزاران کودکی که تشخیص قطعی اوتیسم براشون دادن، اما با رفع شدن عوامل مسبب افسردگی، بچه کاملا خوب شده

و من خیلی جاها دیدم والدینی که بهشون گفتن بچتون اوتیسمه، بعد از کلی دوندگی و پول خرج کردن و بهبود نیافتن و حتی بدتر شدن بچه، زبان به گلایه باز میکنند که مگه ما چه کرده ایم که خدا اینطور ما رو زجر میده؟

چرا مبگن؟ چون در مقالات مثلا علمی تاکید دارن که اوتیسم، یعنی بچه ای که مشکل داره! و اونم منشأ مشکل معلوم نیست! یعنی خدا همینطوری نعوذ بالله عشقش کشیده زده تو کمر بعضیا، بچشون اوتیسم شده!!! در صورتیکه واقعیت برعکس هست، اوتیسم، همون علایم افسردگی بچه هست، بچه ای که خداوند اونو بدون هیچ عیب و نقصی، کامل و سالم و معصوم، تحویل ما داده و ما با جهل و خرافه پرستی مدرن، اینها رو آزار دادیم تا بچه افسرده شده و بعد از اون هم باز دست برنمیداریم که هیچ، بدتر زحرشان میدهیم در مراکز کاردرمانی و ... 

و من به این والدینی که شاکی و از خدا طلبکارند که مگر ما چه گناهی کرده ایم، میگم، جهل مگه کم گناهیه؟ سپردن بچه بیگناه معصوم بدست یه مشت گرگ و کفتار و سگ درنده، کم گناهیه؟ پرستیدن سیستم فاسد درمان، بجای خدای ارحم الراحمین، کم گناهیه؟

همون‌طور که در معابد باستانی برای تقرب به خدایگان کوفت و زهرمار، بچه های خودشون رو قربانی میکردن، ما الان داریم در معابد مدرن، یعنی بیمارستان و مراکز درمانی و مراکز مثلا علمی و تحقیقاتی... برای تقرب به خدایگان مدرنیته، بچه هامون رو شکنجه میکنیم، بچه های که خیلی هاشون زیر شکنجه جان میدهند اما بزودی خدایی کردن اینها هم بر روی کره خاکی تمام میشه، وقتی این ظلم به پایان برسه، ما عبرت آیندگان خواهیم شد، همانطور که گذشتگان عبرت ما بودند

به کسانی که به این توضیحات دوستمون شک دارن، پیشنهاد میکنم کتاب″پدر آن دیگری″ اثر ″پری‌نوش صنیعی″ که کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی داره رو مطالعه کنند.

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼

دوستان، من الان متوجه شدم مطلب اصلی این پست، پاک شده، نی نی سایت کار ناجوان مردانه ای کرده!

اینجا هر چی منفی بگی و مردم رو بترسونی و مشتری بیشتر برای پزشک ها و داروخانه ها و مراکز درمانی و توانبخشی درست کنی، بیشتر تحویل گرفته میشی!

اما پست بزنی که والدین خیالیشون راحت بشه و نگرانی هاشون برطرف بشه و ... پاک میکنن!

حالا دوباره اون پست که پاک شد را اینجا میگذارم، و امیدوارم حرفم رو بتونم به گوش هزاران پدر و مادر خسته و نا امید و مضطرب برسونم.

اما اگر باز پاک کردن، شما والدین، خودتون دست بکار شوید و تحقیق کتید. خودتون میفهمید که چه کلاه گشادی سرتون رفته. و این ماجرای اوتیسم صد البته اولیش نبوده و آخریش هم نیست، اصولاً غرب، آفریقا را همینطوری به چنگ آورد: مردم داشتند زندگی شان را میکردند، اینها آمدند و مردم را ا ز بیماری ها نرساندند و گفتند اگر میخواهید مریض نشوید، باید واکس بزنید. و صف‌های واکس و سازمان بهداشت جهانی و کلی سم به اسم واکسن، اغلب عقیم کننده، مسموم، حاوی امراض مهلک مثل ایدز و ... و اینطور بود که آفریقا بدون جنگ، فتح شد، الان سرطان، ماجرایی مشابه داره، ام اس، تیروئید، دیابت، کرونا... اینها همگی داستانشان همین هست و منشأ ضربه خوردن ما هم، فقط یک چیز: ترسی که از تبلیغات رسانه ها و مقالات ظاهراً علمی و ... به جانمان می اندازند و ما را مثل یک برده، همراه خود میکنند. دقیقا شیطان همان شیوه ی همیشگی خود را بکار برده برای مشتری دست و پا کردن برای معابد بتها. ترس ترس ترس، و فقط نام بت عصر ما این هست: مدرنیته، و معابدش متعدد: مراکز به اصطلاح علمی تحقیقاتی، بیمارستانها، درمانگاهها، آزمایشگاه ها...

و آنهایی که نانشان و نامشان و اعتبار و وجهه اجتماعی شان در ترساندن و بیماری مردم و زجر دادن مادرها و کودکان هست (همون کاهنان معابد مدرن)، کاش یکم اقلا احتمال بدن قیامتی هم در کار هست!

اما مطلب اصلی این تاپیک که پاک کردند:

دوستان، من تحقیق خیلی زیاد کردم، و به این نتیجه رسیدم که اوتیسم درمان ندارد!

می‌دونی چرا؟ چون در واقع اوتیسم وجود خارجی ندارد، یک برچسب گذاشته اند برای کودکانی که به هر علتی دچار افسردگی شده اند، یک اسم اوتیسم میگذارند روی اینها و جالبه دم خروس اونجا بیرون میزنه که اصولاً «درمان نداشتن» جزو تعریف اوتیسم هست!!! و اینطوریه که هر بچه ای هم که بهترین متخصص ها حتی جمیعا تشخیص اوتیسم داده باشند، اما والدین سعی کرده اند با توجه و محبت و ... بجای دوا و درمان و پزشک و ... بچه را خوب کنند، و بچه خوب شده، اینها میگن، آهان؛ از اول اوتیسم نبوده، تشخیص اشتباه بوده!!! یعنی بمیرن هم نمیگن اوتیسم درمان داره، چرا؟ چون خودشون تعریف کردن، برای ترسوندن مردم و ترکه کردنشان، بیایم علائم افسردگی را یه برچسب بزنیم و بگیم درمان ندارد!!!

یه مثال واضح: سندروم دیجیتال

چیه؟ هیچی، بچه اگر زیادی پای تلویزیون و تبلت و ... باشه، احساس می‌کنه بهش توجه نمیشه، افسرده میشه. و تمام علایمی که میگن اوتیسم نشون میده! (چون گفتم اوتیسم، وجود خارجی ندارد، همون افسردگی بچه ها هست)

بعد جالبه این تبلت و گوشی و ... از جلو دست بچه برداری، بعد به مدت بچه کاملا خوب میشه!

بعد اینا چی جواب میدن؟ دکترها و روانشناسان و ... خلاصه نان خورهای اوتیسم میگن، آهان! اوتیسم نیوده، سندروم دیجیتال بوده، که خوب شده!!! بعد می‌پرسی خب، فرقش چیه، فرق علایم این دو تا چیه؟ میگن، اگر خوب شد، یعنی اوتیسم نیست، چون اوتیسم، مادام العمر هست!!! یعنی فقط جاخالی میدن! خب، بهترین متخصصان خودتون همه گفتن، بچه اوتیسم داره، چی شد پس؟

و یادمه تو نی نی سایت یکی می‌گفت من بخاطر کولیک، بچه ام رو همش میگذاشتم جلو تلویزیون و این بچه عادت کرده بود، تا جایی که در دو سالگی نه حرف میزد، نه چیزی میفهمید، حتی پدر و مادرش را تشخیص نمی‌داد که اینا کی هستن، فقط تلویزیون تماشا می‌کرد. بعد پیش متخصص فلان و ... برده، گفته صد در صد اوتیسمه! مادره گفته آخه بچم همش پای تلویزیون هست، گفته نه، ربطی ندارد! مادره هم چند جلسه بچه بیچاره رو برده گفتار درمانی و کاردرمانی و ... دیده بچه رو شکنجه میدن، ول کرده رفته خونه، تلویزیون رو جمع کرده، چند روزه بچه اش علائم بهبودی پیدا کرده و بعد چند ماه کاملا خوب شده!

دوستان، به دکتر ها اعتماد نکنید، و بچه های معصوم رو نبر پیش این بی وجدانها...

متوجه باشید که الان خیلی از اوتیسم ها سندروم دیجیتال هستن، اما عامل افسردگی بچه شما ممکنه لزوما این نباشه، شما بجای ساعتها و روزها و ماهها پریه زدن در مراکز درمانی و میلیونها خرج کردن و زجر دادن فرزندتون، خودتون بگردید ببینید چی هست که بچه رو اذیت کرده و باعث افسردگی اش شده، اون عامل رو حذف کنید، عین سندروم دیجیتال، بچه خوب میشه‌. البته شرط اولش اینه که فعلا دست بردارید از شکنجه کردن بچه در مطب دکتر و بیمارستان و کاردرمانی و...

دوستان، من الان متوجه شدم مطلب اصلی این پست، پاک شده، نی نی سایت کار ناجوان مردانه ای کرده! اینج ...

عزیزم مطلب اینجا تعطیل نشده. ممکنه علت تعطیل شدن یه تاپیک گزارش زدن بعضی کاربرا باشه.

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼
عزیزم مطلب اینجا تعطیل نشده. ممکنه علت تعطیل شدن یه تاپیک گزارش زدن بعضی کاربرا باشه.

نه، اون پست که توضیح داده بودم، چرا میگم «اوتیسم وجود خارجی نداره» در صفحه اول، حذف شده. فکر کنم همین که شما میگید، احتمالا گزارش دادند و نی نی سایت پاکش کرده

نه، اون پست که توضیح داده بودم، چرا میگم «اوتیسم وجود خارجی نداره» در صفحه اول، حذف شده. فکر کنم همی ...

💐💐💐سربلند باشید و پایدار 💐💐💐

به نظرم منظور دوستمون اینه خیلی عوامل دیگه موجب بروز علایم اوتیسم میشه و هر علامتی اوتیسم نیست اوتیسم یک اختلال نادر ژنتیک هست و دوستان میتونن اختلال ژنتیک قابلیت اپیدمی شدن ندارد و این حجم از افزایش اوتیسم الان قابل قبول نیست یک نمونه اگه کودک در معرض فضای مجازی اعم از تلویزیون صدای تلویزیون آهنگ آهنگ لالایی شبانه گوشی به مدت طولانی قرار بگیره علایم اوتیسم میده اگر مادر دایم غرق فضای مجازی باشه کودک هم در معرض فضای مجازی باشه علایم اوتیسم میده اگر مادر بیش از اندازه حساس باشه و استقلال کودک رو ازش بگیره بچه علایم اوتیسم میده افسردگی کودک به هر دلیل علایم اوتیسم میده من به شخصه چندین کودک اطرافم هستن که به دلایل بالا علایم اوتیسم دادن و دکتر تسهصی غلط اوتیسم داده