2777
2789
عنوان

اوتیسم وجود خارجی ندارد

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 95 پست
من سالهاست دکتر نرفتم و بچه ها رو هم نمی برم، کلا هیچ اعتمادی ندارم دیگه، بس که دیدم برای پول، چقدر ...

بله کاملا مشخص و نگفته پیداست که چه پدر کشتگی با پزشک جماعت دارین باور کنین پزشکی اونقدر که تو ذهن شماست احتیاج به حسادت نداره😊😊😊

طبق تاپیک قبلیتون شما برید به همون طلسم و جادو مشغول بشید. شمارو چه به علم ...... خجالت آوره

تا علم چی باشه!

ضمنا شما که سر زدید به تاپیک قبلی، لطف کنید تا آخرش را مطالعه کنید، ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااااا.. اصن اقا ب قول اینا(این قشر پزشک ستیز) پزشکا بد و پیفن..از این ب بعد اینا مریض شدن برن پ ...

ایشون به اتیسم و رفرنس های دنیا اعتقاد ندارن

ولی به طلسم و جادو چرا😂😂😂

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
چون پزشکها در ایران دارن خدایی میکنن، و چه جنایت‌ها که نکردن

چه جنایت هایی کردن؟ 

کم زمان جنگ پشت جبهه بدون امکانات تو شرایط وحشتناک تا اونجایی که تونستن سربازها و رزمنده ها رو نجات دادن

کم تو دوران کرونا از خودگذشتگی کردن هفته ها خونه نرفتن تا جون امثال شماها رو نجات بدن 

درسته تو هر قشری ادم خوب و بد هست ولی بزارید حداقل ده سال از پرپر شدن اون همه دکتر و پرستار تو دوران کرونا بگذره بعد اینقدر بی چشم و رویی کنید

من سالهاست دکتر نرفتم و بچه ها رو هم نمی برم، کلا هیچ اعتمادی ندارم دیگه، بس که دیدم برای پول، چقدر ...

نه عزیزم اونا تحت فشار نمیزارن 

اونا حق قانونی شون و میخوان 

ملت میرن تحت فشار نمیتونن پرداخت کنن دلیلش و یه جا دیگه باید پیدا کنن باید ببینن کجا حقشون خوردن که از پس بدیهی ترین هزینه هاشون برنمیان

دقیقااااا.. اصن اقا ب قول اینا(این قشر پزشک ستیز) پزشکا بد و پیفن..از این ب بعد اینا مریض شدن برن پ ...

راستش من خودم یه مدتی، معتقد شدن به طب اسلامی، و همش سعی میکردم همه مشکلات جسمی رو از این طریق حل کنم،

بعد از مدتی، متوجه شدم، اینها هم از همان قماش هستند.

میدونید کجای کار میلنگه؟ اینها همه از بیماری و ترس از بیماری، امرار معاش میکنند، پس اگر مردم بیمار نباشند نان اینها آجر میشود. مشکل اینه

و اینکه بعدها فهمیدم، اسلام در واقع طب ندارد، یک سبک زندگی سالم داره، که باعث سالم ماندن افراد میشه، و در مواقع بیماری هم باز توصیه ائمه اطهار علیهم السلام به این هست که تا جایی که میتونید، بیماری را تحمل کنید و پیش طبیب نرید.

چه جنایت هایی کردن؟  کم زمان جنگ پشت جبهه بدون امکانات تو شرایط وحشتناک تا اونجایی که تونست ...

پزشکی الان خیلی متفاوت هست با زمان دفاع مقدس 

الان وجهه کاسبی در این حرفه حرف اول رو میزنه

راستش من خودم یه مدتی، معتقد شدن به طب اسلامی، و همش سعی میکردم همه مشکلات جسمی رو از این طریق حل کن ...

مردم بیمار نباشند؟! خب شما با این همه علم و دانشتون بگید ببینم چجور بیماری رو از بین ببریم استاد؟!

۱)پیش پزشک بریم و درمان شیم

۲)از درد و بیماری در خانه بمیریم

فک نمیکنم صحبت با کسی ک دیدگاهی مث شما داره ک حاضر بیماری رو تحمل کنه و پیش پزشک نره کار ب جایی بکشونه!

شما اگر سرطان یا تومور مغزی هم داشته باشی میمونی خونه تا ب اذن الهی درمان شی؟!

یا اگه چاقو بخوری میمونی خونه تا ب خود ب خود خونریزیت قطع شه و بخیه بخوره!!!

پزشکی الان خیلی متفاوت هست با زمان دفاع مقدس  الان وجهه کاسبی در این حرفه حرف اول رو میزنه

این بده بستان مالی بین پزشک و بیمار هم به خاطر سیستم معیوب و فشل بیمه هاس 

که پزشک و در مقابل مردم قرار داده 

اگر مردم بیمه حداکثری و پوشش کامل داشته باشن 

اگر از پزشک بیگاری نکشن 

دستمزدش و کامل بیمه پرداخت کنه 

پزشک مجبور نمیشه بقیه حقش و یواشی و زیر میزی بگیره 

معلول و شما نبین دنبال علت بگرد

اوکی ما حرفات رو قبول کردیم ولی خدایی برو با خودت فکر کن چرا اینقدر از پزشکا متنفری؟ بخاطر اینکه اون ...

وقتی بچه چهارده روزه ام رو بخاطر زردی بستری کردن و دیدم چطور داره زیر لامپ کباب میشه و وقتی یه لحظه میاوردمش بیرون، سینه ام را می‌چسبید و رها نمی‌کرد... وقتی روزی چند بار دستهای کوچیکش رو سوراخ میکردن برای تست خون... و بچه اینقدر گریه میکرد که از حال می‌رفت... وقتی بعدها فهمیدم چقدر از بچه ها زیر همین لامپ، دهیدراته (کباب) شده اند و از بین رفته اند و ما شانس آوردیم که به مسولیت خودمون بچه را مرخص کردیم از بیمارستان. و بعد فهمیدم، زردی نوزاد، هیچ ضرری ندارع، اما بستری کردن و شکنجه نوزاد بخاطر زردی، جان خیلی از نوزادها را گرفته.

بچه من پنج ماه، کاملا زرد بود و بعد خوب شد و الان هم شکر خدا هیچ مشکلی نداره

اما بدترین شب عمرم، که هنوزم یادش می رفتم گریه ام میگیره، همون شب بود که طفل معصوم را بستری کردیم.

بزرگواران، الان هر قدر دوست دارید ناسزا بدید، اما مطمئن باشید، این نظام ظالمانه درمان، که در تمام دنیا مافیا داره، بزودی برچیده میشه و اینها محاکمه میشن، البته بغیر از قیامت

خوبه ک همین دو سال پیش(زمان کرونا) جبهه رو دوباره دیدیم!

کرونا هم وجود خارجی نداشت، دیدیم در جاهایی که رسانه نبود، کرونا و مرگ و میر هم نبود، اما به بهانه کرونا چقدر مردم سکته کردند، و چقدر بیخود رفتند زیر وندیلاتور و زنده بر نگشتند، چقدر قربانی واکسن و رمدسیور و کلا پلی فارمسی شدند، به اعتراف خود مدیران بخش درمان 

من کسی رو میشناسم مامان و باباش خیلی خیلی به بچه اهمیت میدن دیگه اصلا بچه از محبت چیزی کم نداره اما ...

کلا علائم افسردگی در کودکان، رو بهش میگن اوتیسم.

بله ممکنه چیز دیگه ای باعث افسردگی بچه شده باشه، من یک مثال زدم که بی توجهی، اما فقط که این نیست، مثلا مدام به بچه محبت کنن، اما در عین حال بچه بخاطر مسأله دیگه ای تحت فشار باشه، مثلا همین مدام دکتر بردن و چکاپ و ... چون محیط بیمارستانها و کلینیکها و آزمایشگاه‌ها پر از انرژی منفی هست که بچه ها رو خیلی میترسونه، بعلاوه بدرفتاری و توحش کادر درمان با بچه هم خودش کم مصیبتی نیست