2777
2789
عنوان

اوتیسم وجود خارجی ندارد

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 95 پست
شما مشخصه تاحالا یه فرد اوتیسم از نزدیک ندیدی اگه دیده بودی  اطلاعاتت در این حد نبود که بگی افس ...

بچه خودم اگر ببرم دکتر، صد در صد میگه اوتیسم هست. اما من دقیقا میدونم مشکلاتش از چه موقع شروع شد و چه ویزهایی باعث رنحش روح و روانش شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه خودم اگر ببرم دکتر، صد در صد میگه اوتیسم هست. اما من دقیقا میدونم مشکلاتش از چه موقع شروع شد و چ ...

من خودم بچه اوتیسم دارم .هر مادری بیشتر از هرکسی میفهمه که مشکل بچش جدیه یا نه

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

من خودم بچه اوتیسم دارم .هر مادری بیشتر از هرکسی میفهمه که مشکل بچش جدیه یا نه

مطمئن هستم بچه ات سالم هست. پزشکها میگن ناقصه، اما حقیقت اینه که پزشکی مدرن همیشه همینطوریه:

بجای اینکه علت یک‌ مشکل را پیدا کنه، حمله میکنه به معلول‌ها تا به زور اون ها رو حذف کنه‌.

مثلا سرطان، ناشی از بهم خوردن طبایع هست که اگر به اعتدال بریه، خون خودبخود سلولهای سرطانی رو‌ حل میکنه و خوب میشه بیمار، اما پزشکی مدرن چیکار میکنه؟ میاد بجای ریسه یابی، حمله میکنه و با اسعه درمانی و حراحی و شیمی درمانی، اعضاء بدن رو‌ میکنه، عین آشغال میندازه دور!

راجع به اوتیسم هم همینه، میگن بچه ناقصه، اما بچه مشکلی نداره، بجای غینکه ببینن علت این رفتارهای بچه ویه، میان به زور دارو و گفتار درمانی و کار درمانی و ... بچه رو وادار میکنن حرف بزنه، یا رفتارهایش را تغییر بدن، بدون اینکه اون عوامل ناخوشایند مخیط زندگی بچه را شناسایی و حذف کرده باشن

مطمئن هستم بچه ات سالم هست. پزشکها میگن ناقصه، اما حقیقت اینه که پزشکی مدرن همیشه همینطوریه: بجای ا ...

خب بچه من مشکلاتش زیاده حتی متخصص مغز و اعصاب هم نتونست بهش کمک کنه .صد درصد بچه شما اوتیسم نیست که درکی ازش نداری

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

خب بچه من مشکلاتش زیاده حتی متخصص مغز و اعصاب هم نتونست بهش کمک کنه .صد درصد بچه شما اوتیسم نیست که ...

تمام علائمی که میگن مال اوتیسم هست داره، فرقش با کودک شما احتمالا اینه که من میدونم بچه سالم هست و دست دکتر و درمانگر نمیدم، شما برعکس از اول تا دیدی تاخیر رشد داره، مراجعه کردی به دکتر و بیمارستان و... اونا هم پدر بچه رو در آوردن، الان هم بچه داره پدر شما رو در میاره.

همین رفتارهای پرخاشگرانه اش نشون میده که بچه به درستی تشخیص داده مسبب مشکلاتش شما هستید. و این یعنی خیلی هم باهوشه و درک و فهمش مشکلی نداره.

شما قرص و دوا و درمان رو رها کن، تا می تونی بهش محبت کن، قول میدم رفتارش خوب میشه و حتی بعد از یه مدتی مثل بقیه بچه ها میشه.

خواهر این قرصها مغز بچه رو سرد میکنن، بچه ات گناه داره نده بهش.

بدرفتاری درمانکرها و کادر درمانی و شکنجه های روحی و حسمی بوه ات در بیمارستان، بچه رو کلافه کرده. بخاطر خدا بس کن