2777
2789
عنوان

اوتیسم وجود خارجی ندارد

2431 بازدید | 95 پست

سلام بزرگواران،

من برای یه تاپیک کهفرد دیگری ایجاد کرده بود، مطالعاتی کردم و مطالبی پست کردم، الان به نظرم رسید، یه تاپیک مستقل ایجاد کنم و همون مطالب رو اینجا هم بیارم،

اولش، أخرش رو بگم: حاضرم قسم بخورم که اوتیسم وجود خارجی ندارد 

پس چیه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قسمه مگه؟ یا به صرف اینکه شما یه نفر به این نتیجه رسیدی که نمیشه بگیم اتیسم وجود نداره 

پس اینهمه دکتر و پزشک و پرستار که تشخیص اتیسم میدن و برای درمانش تلاش میکنن خودشونو مسخره کردن؟

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

فرزند شما اوتیسم ندارد، اولین ویدیو همین مثال سندروم دیجیتال هست

ببینید چطور سیستم فاسد پزشکی، برای پول به جیب زدن، برچسب بیماری لاعلاج میچسبونه به بچه های طفل معصوم و بعد با بلاهایی که سر بچه های معصوم میارن، عامل افسردگی بچه را تشدید میکنن، و علایم روز به روز بدتر میشه، و اونا هم یه راهی برای سرکیسه کردن ما پیدا کردن