2777
2789
عنوان

اوتیسم وجود خارجی ندارد

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 95 پست

تحصیلات شما در چه حده؟ خیلی کنجکاوم بدونم، چند تا محافظ استخدام کن یوقت کشورهای غربی نامرد نخوان بدزدن شما رو با این همه اطلاعات، حیفه ایران از وجود دانشمندی مثل شما استفاده نکنه 😒😒😒

چون پزشکها در ایران دارن خدایی میکنن، و چه جنایت‌ها که نکردن

خیلی زشته برای یک خانوم این حجم ازحسادت 

حسادت زیاد باعث بهم بستن اراجیف شده

مگه اتیسم فقط برای ایرانه؟ کل دنیا میتونی ببینی

اگه زبانت در این حدها میکشه دوتا رفرنس بخون

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پزشکها در ایران دارن خدایی میکنن، و چه جنایت‌ها که نکردن

اوکی ما حرفات رو قبول کردیم ولی خدایی برو با خودت فکر کن چرا اینقدر از پزشکا متنفری؟ بخاطر اینکه اونا موفق و پولدارن دلیل میشه اینجوری علم رو زیر سوال ببریم ؟ اصلا ارزشش رو داره برای تخریب پزشکا اینقدر خودت رو احمق جلوه  دادی؟ 

تو این مملکت پزشک ها انگار ارث بابای نصف ملت و خوردن 

فقط دوران کرونا که خودشون از نزدیکان کرونایی شون فراری بودن هندونه زیر بغل کادر درمان میزدن

همه رو فراری دادید دیگه دکتر و متخصصی نمونده دلتون خوش کنید به همون رمال ها و دکتر علفی ها 

در ضمن یادتونم نره اونایی که برا فرار از زیر پرداخت حق بیمه این جو پزشک ستیزی و تو این مملکت رواج دادن خودشون برا یه سر درد معمولی هم بدو بدو میرن آلمان تو بیمارستان دکتر سمیعی بستری میشن

اخه بچه ای ک یکسالگی علائم اوتیسم داره ،چجوری افسردگی گرفته ؟! 

حتی جنین هم حس و روح داره، چه برسه به بچه یکساله. کاملا متوجه میشه که مثلا بهش اهمیت نمیدن...

اینکه الان بیشتر دکترها چیزی حالیشون نیست و تلاشی برای تشخیص بیماری نمیکنن که شکی درش نیست،من از دوران کرونا متوجه شدم چون تقریبا همه بیماری‌ها حذف شد و همه شدن کرونا چون براشون خیلی راحت‌تر بود بگن کرونا داری و درمان نداره و این داروها رو بخور تمام،ولی سندروم دیجیتال هم بنظرم یه چیز چرته هیچ بچه سالمی با تی وی دیدن ناقص نمیشه

تو این مملکت پزشک ها انگار ارث بابای نصف ملت و خوردن  فقط دوران کرونا که خودشون از نزدیکان کرو ...

من سالهاست دکتر نرفتم و بچه ها رو هم نمی برم، کلا هیچ اعتمادی ندارم دیگه، بس که دیدم برای پول، چقدر بیمارها رو تخت فشار روحی و مالی میگذارند

حتی جنین هم حس و روح داره، چه برسه به بچه یکساله. کاملا متوجه میشه که مثلا بهش اهمیت نمیدن...

من کسی رو میشناسم مامان و باباش خیلی خیلی به بچه اهمیت میدن دیگه اصلا بچه از محبت چیزی کم نداره اما اوتیسم داره میشه دلیل اینو بگی؟🤐

من سالهاست دکتر نرفتم و بچه ها رو هم نمی برم، کلا هیچ اعتمادی ندارم دیگه، بس که دیدم برای پول، چقدر ...

سالهاست دکتر نرفتی😑😂 دندون پزشک و چکاب که برو

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
تو این مملکت پزشک ها انگار ارث بابای نصف ملت و خوردن  فقط دوران کرونا که خودشون از نزدیکان کرو ...

دقیقااااا..

اصن اقا ب قول اینا(این قشر پزشک ستیز) پزشکا بد و پیفن..از این ب بعد اینا مریض شدن برن پیش طب سنتی و دعانویس تا بیماریشونو خوب کنه

البته اینا همون افرادین ک برای درمان کرونا روغن بنفشه استفاده میکردن!