2777
2789

سلام خانما من روی گونم توی بارداری لک سفید ایجاد شد ک حالا نمی دونم لک سفید هست یا اطرافش کک و مک قهوه ای شده این روشن تر دیده میشه.ولی خب تا الان کسی ندیدتش و فقط خودم متوجه شدم .میخوام ببینم اینایی ک لک پیسی دارن ممکنه توی لکشون کک مک یا خال ریزی و اینا باشه یا سفید یه دسته ؟؟؟اخه توی قسمت سفید صورت من کک مک و خال و همه چی هست .نمی دونم پیسیه یا نه 

روزای قشنگی توی راهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم رو پیشونیم یه لک بزرگ اینجوری ب وجود اومدهجدیداً

نمیدونمم دلیلش چیه

انقدرم واضح نیس ک بشه گفت فلان چیزه

نمیدونم چیکار کنم😭😭😭😭

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

بله من رو سفیدی هام لک های قهوه ای کوچیک دایره ای دارم مثل حالت برگشت رنگدانه

عزیزم الان ۹ماه این لک هارو دارم .بنظرت پیسیه؟از اولش ک ایجاد شدن همینا توشون بود یعنی کامل سفید نشدن 

روزای قشنگی توی راهه
وای منم رو پیشونیم یه لک بزرگ اینجوری ب وجود اومدهجدیداًنمیدونمم دلیلش چیهانقدرم واضح نیس ک بشه گفت ...

عزیزم میشه عکسش بفرستی ؟من۹ماهه دارمش بدون تغییر. مونده 

روزای قشنگی توی راهه