2777
2789
عنوان

شده با یه ادم بی فرهنگ دهن دریده دعواتون بشه ؟؟تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 71 پست
خیلی شلوغ و بی برنامه بودن ده نفر انداخت جلوی من

چه بی مسئولیت بوده

همه تقصیرا از اونه

اون بود که باید نوبتا رو نگه می‌داشت 

دیگه منشی شده پس  برای چی‌؟!

آخرش چیکار کردین نوبتاتون رو ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چادری بودم😅انقدر پدرم در اوردن و مثه یک قاتل توی دانشگاه بهم نگاه میکردن دیگه سر نکردم... بعدش د ...

میفهممت منم دلم میخواد خیلی باحجاب باشم ولی چون دید مردم بد شده این کارو نمیکنم. ولی از ته دام دوس دارم هیچ ذهنیت و پیش داوری ای نسبت به هیچ پوششی وجود نداشته باشه و هرکس مطابق میلش بدون قضاوت بپوشه

یه کاربری که تعلیق میشه چند وقت بعدش برمیگرده؟ چه کار کنیم تعلیق میکنن؟ چه کار کنیم لغوکاربری میکنن ...

یه لیست بلند بالا دارن از موضوعات ممنوع

تاپیکای نی نی یارها هست که نوشتن

ولی علی الحساب اینو بدون که اسم دوست پسر نیار، بحث سیاسی و مذهبی هم نکن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره بعدش خیلی پشیمون شدم ولی خب حدود یک هفته تحت فشار خیلی زیادی بودم خودم کلا ادم ساکت و ارومیم بعد ...

عزیزم این کلمه صیغه ای و خراب که میگن اکثرا توی توییتر دیدم به خیلی از مذهبیا میگن متاسفانه...

و من نمیدونم این حرفا رو از کجا اوردن..‌

الان که گفتین توهین کرده حدس زدم این حرفایی که توی توییتر دیدم به محجبه ها میزنن گفته

عزیزدلم واقعا نمیدونم چی بگم... اما هر چی بیشتر بهش فک کنی عصبی تر میشی... 

چه بی مسئولیت بوده همه تقصیرا از اونه اون بود که باید نوبتا رو نگه می‌داشت  دیگه منشی شده پس ...

بهش گفتم و منو فرستاد داخل و بعد خانمه ک خواست بره به من یه حرف خیلی  بدی زد معذرت میخااام گفت بده بکنن .و رفت .انقد ناراحت بودم ک میخاستم سر کوچه پیاده شم رفته بودم ۶تا کوچه اونور تر نفهمیده بودم انقد تو فکر بودم

یه کاربری که تعلیق میشه چند وقت بعدش برمیگرده؟ چه کار کنیم تعلیق میکنن؟ چه کار کنیم لغوکاربری میکنن ...

بستگی داره به دلیل تعلیقیت

بعضی کاربری ها ممکنه برنگردن،بعضی ها دو هفته بعضی ها دو ماه

تاپیکای نی نی یار ۵ رو بخون ببین چیزای ممنوعه چین

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
اره بعدش خیلی پشیمون شدم ولی خب حدود یک هفته تحت فشار خیلی زیادی بودم خودم کلا ادم ساکت و ارومیم بعد ...

همه ما فک کنم اینجور آدمارو کم ندیدیم ... اشکالی نداره خدا و مردم شاهدند که کی داره با زبونش ظلم میکنه لازم نیست ما هم برای دفاع از حقمون شبیه اونا بشیم ... اینجور آدما خودشون تو زندگی بدتر از اینهارو چشیدن و اثر وضعی کارشونم خواهند دید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من چادری بودم😅انقدر پدرم در اوردن و مثه یک قاتل توی دانشگاه بهم نگاه میکردن دیگه سر نکردم... بعدش د ...

این رفتارها بیشتر بخاطر اینه که یکسری افراد محجبه و به ظاهر دین دار یک دهه قبل شروع به ازار اذیت دخترا پسرای جوون بی حجاب کردن

با زخم زبون تیکه و کنایه برچسب زدن به زور سوار ون کردن زورکی به راه راست هدایت کردن

حالا اون خشم فرو خورده شده داره خودشو نشون میده  نمیگم این رفتار درسته اصلا ابدا منظورم این نیست 

منظورم علت به وجود امدن این حجم از خشم تنفر و دو دستگی بین مردم  

یه لیست بلند بالا دارن از موضوعات ممنوع تاپیکای نی نی یارها هست که نوشتن ولی علی الحساب اینو بدون ...

ممنون عزیزم

امضات چه خوبه. نکته ایه که همیشه سعی کردم اولویتم توی برخورد با آدما باشه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
چرا شما چرا با اون ده نفر ديگه مشكل نداشتيد ؟؟ واقعا چرا همه ازتون سبقت بي جا ميگرفتن ؟؟؟

مطب دکتر تو راهرو بود منشی یه جا دیگ .یه اقای اول اون راهرو بود ک نگهبان بود کسی الکی نره داخل .منشی رفته بود کمک دکتر اقاعه دفتر اورد ۴تا صدا زد و منو رفتم ک برم داخل گفتش ک نه بمون داخل شلوغه اینا اومدن بعد برو تو همین حین منشی اومد دفترو برد اقاعه هم گفت بذار خود صدات بزنه اسم منو تیک زده بود منشی ده تا بعدی رو خوند منو نخوند دیگ تا من تو اون شلوغی رسیدم به منشی ۷تا از اونا رفته بود داخل 

بهش گفتم و منو فرستاد داخل و بعد خانمه ک خواست بره به من یه حرف خیلی  بدی زد معذرت میخااام گفت ...

حق داری

هییییییچ چیزی رفتارشو توجیه نمیکنه، این حرف رو به یک زن زدن، هیچ توجیهی نداره.... چه به شما بگن یا به زنی که دلش نمیخواد مو بپوشونه، این حرف اصلا توجیهی نداره و به یک اندازه زشته

اگر دوست داشتی به مطب زنگ بزن و بهشون بگو وظیفه شون اینه نوبتا رو درست نگه دارن که این بحثا پیش نیاد اصلا ... در کل خوبه که یه فیدبک بدی ، چه بهتر که به پزشک بتونی بدی، یا اگر نشد حواست باشه این‌منشیه اینطوری هست و تو نوبت بعدیت حواست بیشتر جمع کن، پیش دکتر هم‌رفتی بهش بگو ولی از اصل موضوع بگو نه فقط اون خانم....

حتما باید دکتر بفهمه منشیش باعث چه بحث و جدل هایی میشه تو مطب

میفهممت منم دلم میخواد خیلی باحجاب باشم ولی چون دید مردم بد شده این کارو نمیکنم. ولی از ته دام دوس د ...

عزیزم... چی بگم همین منم...

من از کلاس سوم دبستان چادر دوس داشتم سرم میکردم.. نمیدونم چرا دوستش داشتم...

بعد سرم‌که میکردم همینایی که ایراد دختر خودشون میگرفتن اگه چادر سر نمیکرد منه بچه کوچیک که میدیدن سرم میکردم مسخره میکردن و همش بهم میگفتن اخوند..‌ منم بچه بودم اصلا نمیفهمیدم اخوند چرا بهم میگن🤦🏻‍♀️😂بعد فهمیدم جون چادر سر میکردم و برام حکم بازی داشت😐😐😐درصورتی وقتی  کوچیک تر بودم همین ادمی که بهم میگفت اخوند من چون خیلی لباس عروس دوست داشتم دامن کوتاه بود با خشم بهم نگاه میکرد(اقوام مریض )

خلاصه بزرگ شدم و داشنگاه رفتم.. دیدم هر خواستگاری معرفی میکنن طلبه هست..  دخترایی که چادرس بودن دوستم بودن یکی اش گفت همه دوستاش با طلبه ازدواج کردن ... خودشم با طلبه ازدواج کرد... اما من نمیتونستم با اصول و قوانینی که یک طلبه داشت زندگی کنم چون خب اونا اصول خاص هودشون رو داشتن حالا دل من چی میخواااست... میگفتم بعد این همه درس خوندن دل من دانشجو میخواد.. طلبه یک دختر حوزوی بدردش میخوره... از طرفی توی دانشگاه مثه ادم کش بهم‌نگاه میکردن🤦🏻‍♀️😂😂😂😂دیگه سر نکردم...

اما دلممم خیلییی میخواد سرم‌کنم

البته منطقه زندگیم هم خیلی گرم هست جون ادم در میاد چادر سر کنه واسه زمستون خوبه...

ممنون عزیزم امضات چه خوبه. نکته ایه که همیشه سعی کردم اولویتم توی برخورد با آدما باشه

خواهش میکنم عزیزم

راستش دیگه به جمله آخرش اعتقاد ندارم‌

اینقدر که اینجا آدم های مشکل دار هم هستن بین‌کاربرا که عاشق درگیرین..... که اصلا سکوت در مقابلشون واقعا صبر ایوب میخواد

شایدم‌من‌بلد نیستم