2777
2789
عنوان

شده با یه ادم بی فرهنگ دهن دریده دعواتون بشه ؟؟تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 71 پست
متاسفانه خیلی از این امرین امر به معروف  موجب  انزجار مردم شدن  با توهین ها و دست درا ...

دقیقا همین برا هر دو گروه این بده یه کسی یه کاری یا رفتاری میکنه هزاران نفر میبره زیر سوال .ولی والا منم یه ادم عادیم منم هیچ اینده ای برای زندگیم تو این وضعیت داغون کشور متصور نیستم ولی جوری باهام برخورد میشه ک انگار من مسبب تمام مشکلات جامعه ام چه دانشگاه چه خیابون 

من بر عکس شما آدم با حجابی نیستم و اعتقادی هم به حجاب ندارم . اما به شدت معتقدم که اولا پوشش هر کسی ...

من یکی از صمیمی ترین دوستام دقیقا مثل شما هیچ اعتقادی به حجاب نداره ولی ما با هم خیلییی خوبیم و هیچوقت هیچکدوممون به انتخاب هم بی احترامی نکردیم یا دیگری رو بخاطر پوشش طرد نکردیم .دقیقا ازادی یعنی همین ک گفتین هر کسی هر جوری ک هست پذیرفته بشه  ولی بعضیا مثل این خانم بعضیا هم مثل خانمای گشت ارشاد یه کاری میکنن ک همه به یه چوب رونده بشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نباش هرکس مطابق با شان و شخصیت خودش رفتار میکنه ایا میتونی ب مار بگی نیش نزن؟

من یبار گفنم. نزد😁

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

آره  

خواهرم   به  شدت  مذهبی  و روانی  هست  

چند  روز  پیش  کلی  توهین  و فحش از دهنش  در  اومد  چون  باهاش  هم  فکر  نیستم  ...

به  خاطر  رفتارش  از  دیروز  نماز  نمیخونم  و از  دین  زده  شدم .. .

من یبار گفنم. نزد😁

افرین ب شما😅

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

حس و حالت رو خیلی خیلی خوب درک میکنم

با کلی ذوق و شوق و عشق و علاقه دانشگاه رو انصراف دادم رفتم حوزه علمیه

بخاطرش چادری شده بودم هر کجا میرفتم مردم ازم میخواستند برای بچه هاشون شغل جور کنم 

ازم میخواستن وضع اقتصادی رو بهتر کنم فقط بخاطر چادری بودنم 🤣 کلی باهام بد رفتاری میشد

جالبه تو حوزه هم جایی نداشتم چون مجرد و ۴۰ سالَم بود

آخرش انصراف دادم برگشتم دوباره دانشگاه شرکت کنم 

هیچ کجا جا نداشتم

چه جالب همیشه عکسش اتفاق میفته همیشه چادری ها همه چیو ربط میدن به اینک بی حجابید و فلان

نه عزیزم خیلی اتفاق افتاده من دو ترم اول دانشگام هیچکس باهام حرف نمیزد فقط به خاطر چادر .خیلی رفتار های بد و زننده ای رو تحمل کردم منتها اینا هیچوقت دیده نمیشه برخلاف برعکس این داستان ک خیلی سر و صدا میکنه 

دقیقا همین برا هر دو گروه این بده یه کسی یه کاری یا رفتاری میکنه هزاران نفر میبره زیر سوال .ولی والا ...

من به عنوان شخصی که حجاب اختیاری  انتخاب کرده  از شما معذرت خواهی میکنم امیدوارم این وضع  درست شه 

و همه  در کنار هم  هر جور که دوس داریم زندگی کنیم و انسانیت مبنای ارتباطمون قرار بدیم نه پوشش