2777
2789
عنوان

شده با یه ادم بی فرهنگ دهن دریده دعواتون بشه ؟؟تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بر عکس شما آدم با حجابی نیستم و اعتقادی هم به حجاب ندارم . اما به شدت معتقدم که اولا پوشش هر کسی به خودش مربوطه دوما پوشش یک فرد و اعتقادات شخصیش تا زمانی که به بقیه آسیبی نزده قابل احترامه، متاسفانه شرایط جامعه خیلی منشنج شده و اکثرا مسائل رو با هم قاطی کردند، آزادی یعنی شما که دلت میخواد و اعتقادته پوششت چادر باشه و منی که اعتقادم چیز دیگه ای هست در کنار هم محترمانه زندگی کنیم حتی اگر متفاوتیم، من از جانب اون خانم از شما عذر میخوام، همون طور که شما گفتین کاری ندارین به پوشش حتی نزدیکانتون کسی هم حق نداره بابت انتخاب پوشش شمارو جور خاصی جلوه بده یا قضاوت کنه❤️

خب مگه منشی صداتون نمیزد ؟ نوبت ها رو اون‌باید نگه میداشت دیگه، نه صف

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

هم خوبش کردی هم اشتباه کردی

اره بعدش خیلی پشیمون شدم ولی خب حدود یک هفته تحت فشار خیلی زیادی بودم خودم کلا ادم ساکت و ارومیم بعد اون یه جوری گفت لحنش یعنی ک مثلا هرزه ای خرابی صیغه ای و ..تو اون جمع اقا هم بود اصلا خیلی خجالت کشیدم دیگ کنترلم دست خودم نبود ولی خب اون خیلی خیلییی فحشای بدی به من داد 

اومدم پست بذارم بعد گفتم شکلات صبر کن نزدیک برگشت اون کاربریت بشه،بعد شروع کن😂

کلا وارد این تاپیکها نشیم بهتره😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اومدم پست بذارم بعد گفتم شکلات صبر کن نزدیک برگشت اون کاربریت بشه،بعد شروع کن😂

یه کاربری که تعلیق میشه چند وقت بعدش برمیگرده؟

چه کار کنیم تعلیق میکنن؟ چه کار کنیم لغوکاربری میکنن؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

..( گاهی ادم خیلی دلگیره از خیلی چیزا، از ادما؛از خودش، از دیگران، حتی از خانواده، (البته فقط لحظه ای) اون ساعت یهو یکی درگیرش میشه و همه چیووووو خالی میکنه ! گلم یکم هم عصبی شدی  ولی در کل خوب کردی 😁 نذار حقتو بخورن 

من بر عکس شما آدم با حجابی نیستم و اعتقادی هم به حجاب ندارم . اما به شدت معتقدم که اولا پوشش هر کسی ...

من چادری بودم😅انقدر پدرم در اوردن و مثه یک قاتل توی دانشگاه بهم نگاه میکردن دیگه سر نکردم... بعدش دانشگاه کرونا اومد و بسته شد و بعدش که باز شد چند ماه بعدش مسئله گشت ارشاد و .. پیش اومد و مردم ریختن خیابون و خیلی دخترای دانشگاه مون که چادری بودن رو با زخم زبون اذیت میکردن😥🤦🏻‍♀️

من چادری بودم😅انقدر پدرم در اوردن و مثه یک قاتل توی دانشگاه بهم نگاه میکردن دیگه سر نکردم... بعدش د ...

خیلی ناراحت کننده اس😔 امیدوارم همه با هر پوششی کنار هم باشیم نه رو به روی هم❤️