2777
2789
عنوان

شده با یه ادم بی فرهنگ دهن دریده دعواتون بشه ؟؟تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 71 پست
بستگی داره به دلیل تعلیقیت بعضی کاربری ها ممکنه برنگردن،بعضی ها دو هفته بعضی ها دو ماه تاپیکای نی ...

مرسی عزیزم🌹

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
مطب دکتر تو راهرو بود منشی یه جا دیگ .یه اقای اول اون راهرو بود ک نگهبان بود کسی الکی نره داخل .منشی ...

عجب 😐😐😐 از لین به بعد اینجور جاها زرنگ تر باش و اصلا مظلوم نباش

پس جفتشون تقصیر داشتن ..... هم نگهبان هم منشی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری هییییییچ چیزی رفتارشو توجیه نمیکنه، این حرف رو به یک زن زدن، هیچ توجیهی نداره.... چه به شما ...

باور کن حتی تلفنی برای زنگ زدن هم ندارن مثل صد سال پیش همه چی حضوری .خودم یک هفته ای هست ک روزای خیلییی بدی رو میگذرونم ولی تمام این یک هفته به کنار این چند ساعت به کنار گفتم اگ حتی بهم بگن ک فقط مریضی تو با این دکتر خوب میشه دیگ هیچوقت پامو نمیذارم تو مطبش 

این رفتارها بیشتر بخاطر اینه که یکسری افراد محجبه و به ظاهر دین دار یک دهه قبل شروع به ازار اذیت دخت ...

مثه اینه ادم عاشق یک نفر بشه بعد یارو طردش کنه و اذیتش کنه بعداا از یک ادم بی گناه دیگه انتقام بگیره که جنس مخالفشه.. و این قضیه ادامه دار بشه و به قول یاس ما مثه دمینو بهم ضربه میزنیم

تو به من .. من به اون.... اون به اون....

باور کن حتی تلفنی برای زنگ زدن هم ندارن مثل صد سال پیش همه چی حضوری .خودم یک هفته ای هست ک روزای خیل ...

عزیزم 

انشالله که بهتر باشی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم... چی بگم همین منم... من از کلاس سوم دبستان چادر دوس داشتم سرم میکردم.. نمیدونم چرا دوس ...

خیلی میفهممت. منم حجابو خیلی دوس دارم حتی روبنده رو هم دوس دارم ولی متاسفانه نمیتونم رو دلم رفتار کنم وگرنه همه دوستامو از دست میدم، با بی احترامی و تیکه باهام برخورد میشه و....واقعا دوره اخرالزمانه

خواهش میکنم عزیزم راستش دیگه به جمله آخرش اعتقاد ندارم‌ اینقدر که اینجا آدم های مشکل دار هم هستن ب ...

همیشه مهربان باش؟😂

وای خدا

به مزاج منم سازگار نیومد

بعضیا واقعا دنبال بحث و جدلن، من وقتی میبینم نرود میخ آهنین در سنگ، ول میکنم😂

چه کار کنم زورم بهشون نمیرسه😅

اونایی که دائم دنبال بحث و جدلن بالاخره یکی مث خودشون به پستشون میخوره که از خجالتشون دراد

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
خیلی میفهممت. منم حجابو خیلی دوس دارم حتی روبنده رو هم دوس دارم ولی متاسفانه نمیتونم رو دلم رفتار کن ...

🥺🥺🥺🥺💔ما در دوره غریبی از تاریخ هستیم.. دوره ای که در ان همه چیز دروغ بود.. عشق.. انسانیت... تلاش.. حتی باسواد شدنی که الان من با مدرک تحصیلم میبینم هنوز کار ندارم و افسرده شدم... 

الان مدت زیادیه توی زندگی ام به پوچی عمیقی رسیدم...

همیشه مهربان باش؟😂 وای خدا به مزاج منم سازگار نیومد بعضیا واقعا دنبال بحث و جدلن، من وقتی میبینم ...

😂👍

بی فرهنگ بوده وگرنه چ ربطی ب چادر داشته بعضیا جوگیر میشن تو جمع شخصیت نمایشی دارن 

اصلا طوری با من حرف میزد انگار ارث پدرشو خورده بودم بعد صداشو برده بود بالا بیا و ببین 

منم دیدم دکترای خیلی متخصص سرشون شلوغه من میخوام دکتر گوارش برم یکی چند سال پیش بهم معرفی کرده بود اسمش یادم نیست یه بار رفتم کل راپله مریض نشسته بود مطبش تهرانه. میگن دکتر خوبیه بخاطر همین شلوغه من چند دقیقه نشستم دیدم صف تموم نمیشه خسته شدم اومدم خونه درسته متخصص های خوب کارشون خوبه ولی جاهای شلوغ وقت گرفتن سخته دردسر داره بنظرم دکترهایی هستن  مریضاشون کمه ولی بهتره از اینه هربار بخوای وقت بگیری اینهمه دردسر بکشی. مخصوصا تهران با این ترافیک ادم خسته میشه چند نفر از فامیلامون از شهرهای دیگه میان تهران واسه دکتر. بنده خداها خیلی اسیر میشن من میگم مگه استان خودتون دکتر خوب نداره؟ خیلی سخته ادم تو شلوغی بدتر مریض میشه من که کلافه میشم 

اصلا طوری با من حرف میزد انگار ارث پدرشو خورده بودم بعد صداشو برده بود بالا بیا و ببین 

متاسفانه بعضیا خیلی بی ارزشن زن باید اینقد باشخصیت رفتار کنه ک به خودش اجازه نده صداشو ببره بالا