من خودم محجبه ام اما اصلااا ادم افراطی نیستم بگم خب چون من چادر میپوشم باید بقیه هم اینجور باشن حتی به خودم هیچوقت این اجازه رو ندادم ک به نزدیک ترین ادمای زندگیم راجب پوششون نظر بدم چون متعقدم پوشش دیگران به من ربط نداره امروز رفته بودم دکتر خیلی خیلی شلوغ بود یه خانمی پشت سر من بود با یه لحن تندی به من گفت برو کنار من فک کردم بارداره و میخاد بشینه اومدم کنار ک بشینه دیدم اومد وایساد جلوی من (حالا ۵۰دقیقه اس تو صفم )ک برم به منشی بگم ک منو جا انداختی و ده تا بعد من فرستادی داخل خیلیم عجله داشتم ک برگردم خونه اما توی صف وایسادم ک سر نوبت خودم برم بهش گفتم من فک کردم میخای بشینی چرا اومدی جلو برگشته به من میگه اگ من پشت سر توام دلیل نمیشه ک نوبت تو جلوتره😐خلاصه حرفمون شد برگشت به من گفت تو با این چادرت معلومه ک چیکااااره ای من یه لحظه شوکه شدم ک چرا سر هیچی این تشنجی شد اینو ک گفت من هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم اولین بار بود تو زندگیم ک جای عمومی با کسی دعوا میکردم و متوجه شدم این خانم چون من چادری بودم میخواست دعوا راه بندازه کلا وگرنه نه من بهش بی احترامی کردم ن اصلا تو مود دعوا بودم .چون کلا همه فحش هاش ربط میداد به چادر .اونجا جوابشو دادم ولی انقد ناراحت و عصبی بودم ک الان اصلا یادم نمیاد حتی چیا بهش گفتم .
مطب دکتر تو راهرو بود منشی یه جا دیگ .یه اقای اول اون راهرو بود ک نگهبان بود کسی الکی نره داخل .منشی ...
عجب 😐😐😐 از لین به بعد اینجور جاها زرنگ تر باش و اصلا مظلوم نباش
پس جفتشون تقصیر داشتن ..... هم نگهبان هم منشی
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حق داری هییییییچ چیزی رفتارشو توجیه نمیکنه، این حرف رو به یک زن زدن، هیچ توجیهی نداره.... چه به شما ...
باور کن حتی تلفنی برای زنگ زدن هم ندارن مثل صد سال پیش همه چی حضوری .خودم یک هفته ای هست ک روزای خیلییی بدی رو میگذرونم ولی تمام این یک هفته به کنار این چند ساعت به کنار گفتم اگ حتی بهم بگن ک فقط مریضی تو با این دکتر خوب میشه دیگ هیچوقت پامو نمیذارم تو مطبش
این رفتارها بیشتر بخاطر اینه که یکسری افراد محجبه و به ظاهر دین دار یک دهه قبل شروع به ازار اذیت دخت ...
مثه اینه ادم عاشق یک نفر بشه بعد یارو طردش کنه و اذیتش کنه بعداا از یک ادم بی گناه دیگه انتقام بگیره که جنس مخالفشه.. و این قضیه ادامه دار بشه و به قول یاس ما مثه دمینو بهم ضربه میزنیم
باور کن حتی تلفنی برای زنگ زدن هم ندارن مثل صد سال پیش همه چی حضوری .خودم یک هفته ای هست ک روزای خیل ...
عزیزم
انشالله که بهتر باشی
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
عزیزم... چی بگم همین منم... من از کلاس سوم دبستان چادر دوس داشتم سرم میکردم.. نمیدونم چرا دوس ...
خیلی میفهممت. منم حجابو خیلی دوس دارم حتی روبنده رو هم دوس دارم ولی متاسفانه نمیتونم رو دلم رفتار کنم وگرنه همه دوستامو از دست میدم، با بی احترامی و تیکه باهام برخورد میشه و....واقعا دوره اخرالزمانه
خیلی میفهممت. منم حجابو خیلی دوس دارم حتی روبنده رو هم دوس دارم ولی متاسفانه نمیتونم رو دلم رفتار کن ...
🥺🥺🥺🥺💔ما در دوره غریبی از تاریخ هستیم.. دوره ای که در ان همه چیز دروغ بود.. عشق.. انسانیت... تلاش.. حتی باسواد شدنی که الان من با مدرک تحصیلم میبینم هنوز کار ندارم و افسرده شدم...
الان مدت زیادیه توی زندگی ام به پوچی عمیقی رسیدم...
همیشه مهربان باش؟😂 وای خدا به مزاج منم سازگار نیومد بعضیا واقعا دنبال بحث و جدلن، من وقتی میبینم ...
😂👍
منم دیدم دکترای خیلی متخصص سرشون شلوغه من میخوام دکتر گوارش برم یکی چند سال پیش بهم معرفی کرده بود اسمش یادم نیست یه بار رفتم کل راپله مریض نشسته بود مطبش تهرانه. میگن دکتر خوبیه بخاطر همین شلوغه من چند دقیقه نشستم دیدم صف تموم نمیشه خسته شدم اومدم خونه درسته متخصص های خوب کارشون خوبه ولی جاهای شلوغ وقت گرفتن سخته دردسر داره بنظرم دکترهایی هستن مریضاشون کمه ولی بهتره از اینه هربار بخوای وقت بگیری اینهمه دردسر بکشی. مخصوصا تهران با این ترافیک ادم خسته میشه چند نفر از فامیلامون از شهرهای دیگه میان تهران واسه دکتر. بنده خداها خیلی اسیر میشن من میگم مگه استان خودتون دکتر خوب نداره؟ خیلی سخته ادم تو شلوغی بدتر مریض میشه من که کلافه میشم