فردا تولد سی سالگیم هست شاید خیلی چیزها تو نی نی سایت دروغ باشه اما من دروغ نیستم دو تا پسر دارم در مشغله همش با این های دارم سر و کله میزنم هیچ وقتِ خالی برای خودم ندارم آخر شبا از خستگی میخواهم به خواب عمیق فرو برم اما مدام بیدار میشم از صدای گریه (مُنیب کوچولو یک ساله)دلم میخواست سی سالگی یه نویسنده بشم اما الان خانم خونه ام یه دنیا فیلم و کتاب خواندم که منتقد و روزنامه نگار بشم اما تو انتقاد های زندگی خودم گیر میکنم ..تمام تصورم از زناشویی تفریح و لذت بود اما تبدیل شده به عادت و ترس از شنیده نشدن و دیده نشدن این زن فردا به وقت اول شهریور سی ساله میشود ..کمی جملات و کمی صحبت نیاز دارم 🌱
و مدام ترس از آینده ای دارم که نمیدونم چه رنگی میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>> آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕