2777
2789
عنوان

خانومای متاهل شما

1547 بازدید | 66 پست

چطور رابطتون با خانواده همسرتون مدیریت میکنین من هر کاری میکنم براشون بازم بدم میگن بخدا دیگه کم اوردم حتی بعضی وقتا غذا میپزم میبرم میگم باهم باشیم ولی بازم رفتارشون بده مثلا مادرشوهرم بچم برده بیرون بعد اوردنی قول الکی داده بهش بچه ام اومده خونه گریه میکنه شوهرمم ناراحت شد زنگ زد بهش که چرا ب بچه قول دروغ میدی  خودت بیا ارومش کن مادرش اومده کلی بمن حرف میزنه  از چشم من میبینه  چکار کنم آخه گرفتارم بخدا

قطع رابطه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هرکاری کردم هرخوبی ک بگی بازم بدمو گفتن😐

دیگ مث خودشون رفتار میکنم راضیم الان😂🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

پدرشوهرمم اومد گفت چیشده گفتم والا نمیدونم بین دو تا نفهم گیر افتادم دیگه خسته شدم بچه رو می‌بره بیرون باباشم بدش میاد اونم هیچی نگفت حالا خودم میگم نکنه حرفم بد بود اخه مادرشوهرم خیلی بهم حرف زد اعصابم خورد شد

راستش من زیاد سخت نمیگیرم حرفی بهم بزنن لازم بدونم جوابشون رو میدم و به شوهرم نمیگم چون میدونم طرف اونارو میگیره مورد شما هم من بودم زنگ نمیزدم بچه رو آروم میکردم تو ی موقعیت بهتر میگفتم لطفا بهش قول الکی ندین اونروز اومد خونه گریه کرد

هر روز زیارت عاشورا و دعای علقمه بخوک و بهشوک فوت کن خیلیز برا دفع دشمن خوبه 

بعدم بچسب با زندگی خودت و شوهرت

احتیاجی بهشون نداری   

خونت جدا 

خرجت جدا

بیکاری قاطی میشی 

مگه گرفتار باشن که دیگه اون موقع وظیفته به خاطر خدا براشون کاری کنی و باید دلتو خالص کنی و بی چشم داشت خوبی کنی و خدام جوابشو بهت میده نگران نباش