2777
2789
عنوان

خانومای متاهل شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 66 پست
نمیشع عزیزم چند ماه قطع رابطه بودم هرروز زنگ میزد برشوهرم این چرا با ما حرف نمیزنه نمیدونم چکار کنم ...

عزیزم رفتید سونو تعیین جنسیت؟؟؟

بسلامتی بچه تون چی شد؟؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

عزیزم رفتید سونو تعیین جنسیت؟؟؟ بسلامتی بچه تون چی شد؟؟؟

عزیزم آره رفتم ولی بچه پاهاش بسته بود دکتر گفت باید بین پاهاش ببینم بعد دقیق بگم ولی شاید دختر باشه نمیدونم دیگه توکلم بخداست کاش خدا بهم نگاه کنه پسر سالم باشه ی دختر دارم دخترمم میگه دلم داداش میخواد اسمم براش انتخاب کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آره رفتم ولی بچه پاهاش بسته بود دکتر گفت باید بین پاهاش ببینم بعد دقیق بگم ولی شاید دختر باشه ...

آخ الهی  

انشالله ک سری بعد بری بهت بگن ی گل پسر بارداری.   خدا بزرگ عزیزم

ولی بازم خودت رو برا همه چیز آماده کن. انشالله هر چ ک هست خیر باشه؛  بازم خبری شد بهم بگو

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

آخ الهی     انشالله ک سری بعد بری بهت بگن ی گل پسر بارداری.     خدا بزرگ عزیزم ...

ممنونم عزیزم ان‌شاءالله...توکلم بخداست نذر کردم و اقا ابالفضل واسطه کردم پیش خدا بچم پسر سالم وصالح باشه اسمش بزارم اباالفضل ....ان‌شاءالله که ناامیدم نمیکنه 😭

ممنونم عزیزم ان‌شاءالله...توکلم بخداست نذر کردم و اقا ابالفضل واسطه کردم پیش خدا بچم پسر سالم وصالح ...

انشالله عزیزم حاجت روا بشی ب حق این ماه عزیز🤲🏻

نمیشع عزیزم چند ماه قطع رابطه بودم هرروز زنگ میزد برشوهرم این چرا با ما حرف نمیزنه نمیدونم چکار کنم ...

سلام بچه اتون چی بود 

خدایا ببخش که هر وقت صدات کردم همه چی ازت خواستم جز خودت ...