چطور رابطتون با خانواده همسرتون مدیریت میکنین من هر کاری میکنم براشون بازم بدم میگن بخدا دیگه کم اوردم حتی بعضی وقتا غذا میپزم میبرم میگم باهم باشیم ولی بازم رفتارشون بده مثلا مادرشوهرم بچم برده بیرون بعد اوردنی قول الکی داده بهش بچه ام اومده خونه گریه میکنه شوهرمم ناراحت شد زنگ زد بهش که چرا ب بچه قول دروغ میدی خودت بیا ارومش کن مادرش اومده کلی بمن حرف میزنه از چشم من میبینه چکار کنم آخه گرفتارم بخدا
نمیشع عزیزم چند ماه قطع رابطه بودم هرروز زنگ میزد برشوهرم این چرا با ما حرف نمیزنه نمیدونم چکار کنم ...
عزیزم رفتید سونو تعیین جنسیت؟؟؟
بسلامتی بچه تون چی شد؟؟؟
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
عزیزم آره رفتم ولی بچه پاهاش بسته بود دکتر گفت باید بین پاهاش ببینم بعد دقیق بگم ولی شاید دختر باشه نمیدونم دیگه توکلم بخداست کاش خدا بهم نگاه کنه پسر سالم باشه ی دختر دارم دخترمم میگه دلم داداش میخواد اسمم براش انتخاب کرده
عزیزم آره رفتم ولی بچه پاهاش بسته بود دکتر گفت باید بین پاهاش ببینم بعد دقیق بگم ولی شاید دختر باشه ...
آخ الهی
انشالله ک سری بعد بری بهت بگن ی گل پسر بارداری. خدا بزرگ عزیزم
ولی بازم خودت رو برا همه چیز آماده کن. انشالله هر چ ک هست خیر باشه؛ بازم خبری شد بهم بگو
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
ممنونم عزیزم انشاءالله...توکلم بخداست نذر کردم و اقا ابالفضل واسطه کردم پیش خدا بچم پسر سالم وصالح ...
انشالله عزیزم حاجت روا بشی ب حق این ماه عزیز🤲🏻