2777
2789

کسی تجربه ای داره؟. دندون عقل من قبل کشیدن. هم عفونت داشت ولی متخصص فک. صورت انقد مشتری داشت اصلا توجه نکرد و فقط کشید. الان از ۱شهریور گلوم بدجور درد میکنه.  هر چی قرص میخورم بی‌فایده هست

چ قرصایی خوردی

دندونت عفونتش اگه طیاد بوده باید با امپول چرک خشک کن میرفتین جلو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چ قرصایی خوردیدندونت عفونتش اگه طیاد بوده باید با امپول چرک خشک کن میرفتین جلو

منشی دمتر نسخه داد. قرص اموکسی،سیلین داد. روزی ۳بار. بعضی وقتا یادم میره. از اون قوی تر هم خوردم. آموکسی کلاو. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منشی دمتر نسخه داد. قرص اموکسی،سیلین داد. روزی ۳بار. بعضی وقتا یادم میره. از اون قوی تر هم خوردم. آم ...

این دوتا برای عفونت دندان کافی نیست باید همرمان با این ها مترونیدازول و ژلوفن هم میدادن ک ضد التهابن

و هم یادتون میرفته

درمان رو تکمیل کنید تا عفونت خشک بشه

گگلو درد احتمالا از عوارض بی خسی هست مایعات گرن بیشتر مصرف کن کلا سطح مایعات رو ببر بالاتر

چای گرم باسه چ بهتر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

این دوتا برای عفونت دندان کافی نیست باید همرمان با این ها مترونیدازول و ژلوفن هم میدادن ک ضد التهابن ...

باشه ممنون از راهنماییت. ژلوفن داده بود. ولی مترو نیدازول نداده بود. من در عرض یکی دو ماه به غیر جراحی دوتا دندون هم پر کردم. انقد مواد بیحسی وارد بدنم. شده الان سمت راست بدنم دست و پام دچار بیحسی شده. کج راه میرم.   

دو تا روز اول هم آمپول نوشته بود. یکی دگزا اون یکی یادم رفته. زدم

پس کوتاهی از سمت خودتم بوده

باشه ممنون از راهنماییت. ژلوفن داده بود. ولی مترو نیدازول نداده بود. من در عرض یکی دو ماه به غیر جرا ...

گلو دردت و ی سری چیزای دیگه عوارض بی حسی هست

و گرنه عفونت گلو نداری

مایعات گرم زیاد بخور 

زلوفن و اموکسی رو هر چی مونده مصرف کن با معده پر

چرا؟ . من هر دو آمپول رو زدم

اها فگر گردم نزدی

خوبه چیزی نیست باید مایعات گرم زیاد استفاده کنی خوب میشی

گلو دردت و ی سری چیزای دیگه عوارض بی حسی هستو گرنه عفونت گلو نداریمایعات گرم زیاد بخور زلوفن و اموکس ...

درسته. خیلی خوب گفتین پس از عوارض بیحسی هست. این مواد بیحسی خیلی بدن رو سرد میکنه تو طب سنتی هم خیلی تاکید داره. وقتی بدن سرد بشه دچار بلغم و عفونت میشه.اون زبانک گلوم کاملا سفید و کج شده. موقع قورت دادن اب دهان حس سوزش ندارم. ولی خودش درد میکنه انگار چوب هست تو گلوم