چطور رابطتون با خانواده همسرتون مدیریت میکنین من هر کاری میکنم براشون بازم بدم میگن بخدا دیگه کم اوردم حتی بعضی وقتا غذا میپزم میبرم میگم باهم باشیم ولی بازم رفتارشون بده مثلا مادرشوهرم بچم برده بیرون بعد اوردنی قول الکی داده بهش بچه ام اومده خونه گریه میکنه شوهرمم ناراحت شد زنگ زد بهش که چرا ب بچه قول دروغ میدی خودت بیا ارومش کن مادرش اومده کلی بمن حرف میزنه از چشم من میبینه چکار کنم آخه گرفتارم بخدا
جای من نیستی بفهمی چقدر سکوت کردم چقدر حرف شنیدم چقدر هر بار با حرفاشون خورد شدم نفهم ک خیلی کمشه منم هیچوقت بی احترامی نکردم بهشون ولی امروز بخاطر بچم و حرفایی که الکی بمن زد خیلی بهم ریختم منم حاملم انتظار دارم حداقل یکم درکم کنن نه هر دفه بیاد اینجا کلی تیکه بندازه بمن و بره جرم کردم عروسشون شد یا من دل ندارم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ب روح برادرم آنقدر ازش حرف شنیدم گهگاه بهم حمله عصبی دست میده بسکه اذیتم کرد بسکه خون کرد ب دلم و سکوت کردم کلی مشکل روحی پیدا کردم دوسدارم فقط از اینجا برم یا حتی برم بمونم خونه پدرم ولی شوهرم نمیزاره از دست خانوادش آسایش ندارم ب امام حسین
خودشوهرمم مدتیه که فهمیده اذیتم میکنن اونروز از بیرون اومدم بعد متوجه نشدن اومدم تو خودم با گوش خودم شنیدم مادرش داشت در مورد خانوادم حرف میزد منو که دید رنگش پرید ولی حتی ب روم نیاوردم درصورتیکه خانوادم اصلا ی شهر دیگن اونموقع این خانم حسادتشون میکنه ....