2777
2789

من پارسال عبا پوشیدم البته مدل چادر بود نه کسی گیر داد نه چیزی. مشکی هم بود. تازه مامانم با چادر بود یه جاهایی خسته شد چادر رو در آورد و با مانتو بلند بود و هیچ مشکلی هم نبود. اونجا اینقد شلوغه و پوشش های متنوع کسی گیر نمیده خیالت راحت. تازه با عبا اینقد راحت بودم که حد نداشت فک کن دیگه برای سرویس بهداشتی هی نمیخوای چادر رو دربیاری و کوله پشتی رو راحت میزاشتی من زیرش یه شلوار خونگی خنک هم پوشیده بودم

اگه همه چی به طلبیدن باشه پس اونایی که به نون شبشون محتاجن توانایی مالی واسه زیارت رفتن ندارن چی بگن ...

منظورتونو نفهمیدم گلکم؟

ولی بحث طلبیدن باشه پارسال به هر دری زدم پول کاروانو جور کردم و ثبت نام کردم بعد رفتم دنبال کارای گذرنامه هرجور بود کاراشو کردم وقتی قرار بود بیاد اول به ادرس اشتباهی رفته بود اونم کجا اون طرف ایران به بدبختی برگشت داده بود طرف بعد تو اداره پست گم شده بود هیجوره نبود دوباره رفتم دنبال کاراش گفتن نمیشه صبر کن تا بیاد هیچی دیگه گذرنامه هه اومد ولی بعد اربعین 😅جا مانده که میگن منم 😅😔

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتونو نفهمیدم گلکم؟ ولی بحث طلبیدن باشه پارسال به هر دری زدم پول کاروانو جور کردم و ثبت نام کرد ...

شاید عده ای با طلبیدن خود اون امام یا امامزاده زائر بشن من فکر میکنم درست نیست هر کی نرفته رو بگن طلبیده نشده ای منظورمه دلایل مختلف داره 

🤍
شاید عده ای با طلبیدن خود اون امام یا امامزاده زائر بشن من فکر میکنم درست نیست هر کی نرفته رو بگن طل ...

اون که بله عزیزم.من خودمو گفتم

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 
تو این جور مسائل بحث زیاد هست من خودم یه دختر به قول شهید سردار سلیمانی کم حجاب بودم طرفدار مد هیچ ک ...

من گفتم مسئله من حجاب نیست شبه در دین هست....اتفاقا مکان مناسبی هست برای امر به معروف شاید اون خانم اصلا معنی قیام امام حسین و نمیدونه با یه توضیح دادن بفهمه که امام حسین برای چی قیام کرد وقتی کنارش رد بشی ذوقش کنی اون فکر میکنه کارش درسته ..یه توضیح دادن داره یا ایشون قبول میکنن یا نه یا اگر قبول نکرد به خودش میاد که به احترام امام حسین پوشش رو دزست کنه سکوت جایز نیست اینجا .

عزیز وقتی بچه کوچیک همراهت باشه نباید بزاری سختی بکشه که تز این راه منحرف بشه چون وقتی من خیلی اذی ...

خانم گل

چادرهایی هست که جلو بسته هست و خیلی راحته.. مثل چادر لبنانی مدل صدفی یا چادر بحرینی

ولی اگر نهایتا عبا هم خواستی بپوشی

این مدلی که اون خانم صفحه اول عبا رو گذاشته اصلا عبای اصلی و درست حسابی نیست

قشنگ اندام و سایز کمر توش میفته

عباهایی هست که عینا آزادیش مثل چادر هست فقط چادر از سر شروع میشه عبا از شونه

میگن ایام‌اربعین گیر میدن

برئیس اربعین شلوغه کی به کیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیز دلم من کمربندش رو بستم توروخدا نخورینم

میدونم.من چند مدل عبا دارم.از مدل شما هم دارم زیر چادر میپوشم.اصطلاحا میگن عبا ولی عبا نیست مانتوی گشاده بعد شما با بستن کمربند بدترش هم کردی.همین عباها باعث شده یه کم بعضیا حساس بشن وگرنه عبای اصل از چادر هم پوشیدگی اش بیشتره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
کی گفته باید سختی بکشیم؟🥲

من نظر شخصی خودمو گفتم عزیزم گارد گرفتن نداره 

من شخصا میرم تا حال اهل بیت امام حسین و سختی هایی که در این راه کشیدن درک کنم وسلام

اربعین سفر کسب معرفته واسه من یکی