2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم نمیخوره چون استخون بندیم سنگین و درشته و سالم خوری میکنم برای همین شکمم تخته ۷۵ وزنم  ۱۷٠ ...

دقیقا مثل همیم که😍

وزن شروع: 78/650، هدف اول:72🔒، هدف دوم:68🔒،هدف سوم :63🔒،هدف چهارم:58🔒هدف پنجم‌:55🔒(23کیلو کاهش وزن)، قد:168

ب سال های دیگه کار ندارم  ،امسال با چادر برین بهتر 

چون دشمن داره برا از بین بردن چادر همه تلاشش میکنه

الان چادر دیگه فقط برا حجاب نیست

چادر حرم

چادر اسلحه است

زن چادری سرباز امام زمان

لطفا دعا کنید قسمت ما هم بشه خیلی دلم کربلا میخواد

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
واقعن به این عبا گیر ندادن حالا اونی ک من مد نظرمه بگیرم همون مدل چادر 

من یه عبا برداشتم یه چادر عبایی (عربی) 

منم مثل شما بودم برای همین موقع دوخت عبام بهشون گفتم دور عبام رو کمربند بزنه کش نزنه که اگر گیر دادن بازش کنم اما گیر ندادن 

پارچشم کرپ الیزا خنکککک

دوست داشتی عکس مدلشو بفرستم برات برو بدوز

والا من دیدم تو قم تو مشهد 

مارو مجبور به سر کردن چادر میکنن تو حرم ولی عربا راحت با عبا حتی چندبار دیدم عبا اینقدر تنگ بوده که خط سوتین از پشت پیدا بوده.

نمی‌دونم چرا اخیرا تو فضای مجازی میگن اربعین عبا نپوشین.عربا خوششون نمیاد.

تو اربعین چادر سر کردن با اون حجم از وسایل خیلی سخته.

پوشش خودشونم اکثرا عباس

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨