2777
2789
عنوان

باشوهر بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 53 پست
سوهرمن نیروی انتظامیه شوهرتو چیه معلمه یانظامی

هیچکدوم 

کارمند محیط زیست خراب شدست که حقوقش از همه جا کمتره 😅

یکی از اقوامم همسرش نیرو انتظامیه همش میگفت خیلی پایینه درامدش من باور نمیکردم حقیقتش 

البته اون سابقه کار داره سمت خوبی هم داره 

شوهر شما تازه کاره؟ 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خب عزیزم اگه خونه و وسایل زندگی خریدید ارزششو داشته ایشالا تموم بشه یکم دستتون باز میشه وام ازدواج ن ...

گرفتیم قسط اونم میدیم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوهرمن نیروی انتظامیه شوهرتو چیه معلمه یانظامی

نظامی که حقوقش خوبه جاریم راضی هست از حقوق شوهرش

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

هیچکدوم کارمند محیط زیست خراب شدست که حقوقش از همه جا کمتره 😅یکی از اقوامم همسرش نیرو انتظامیه همش ...

استواره اماحقوقش کمه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

نظامی که حقوقش خوبه جاریم راضی هست از حقوق شوهرش

نه نیروی انتظامی خیلی کمه ۱۵تومن

راسی عزیزم مشکلت حل شد من اون روز توتاپیکت گفتم مثل اینکه ترکید اون مشکل بیشترروانیه وازاسترس وایناس ...

اره عقده ای های نی نی سایت سریع گذارش زدن 😂

نه همچنان همونم 

قصد دارم برم روانشناس بنظرم خودمم روانیه 

نه راستش ناراحتی ندارم ازش رابطه عاطفیمون هم بد نیست فقط همین مسائل مالیه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چقدر منی منم عروسی خودمون گرفتیم جهاز نداشتم خودمون خریدیم پدرمون در اومده شوهرم کارمند هم نیست کاش ...

وای چقدر سختی کشیدیم کی میدونه فقط خدای خودمون

استواره اماحقوقش کمه

سرگرد و اینا بالاترن درسته؟ 

نه نیروی انتظامی خیلی کمه ۱۵تومن

خدا به زندگیتون برکت بده به ما هم همینطور واقعا شرایط ها سخت شده 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

اره عقده ای های نی نی سایت سریع گذارش زدن 😂نه همچنان همونم قصد دارم برم روانشناس بنظرم خودمم روانیه ...

اره چون منم این مشکلو داشتم  ببین سعی کن یه بار شروع کننده توباشی وتوکاروجلو ببری ببین اون موقع هم اونطوری

خدا به زندگیتون برکت بده به ما هم همینطور واقعا شرایط ها سخت شده

خیلی سخت شده بخداذممنونم عزیزم همچنین برای شما

وای چقدر سختی کشیدیم کی میدونه فقط خدای خودمون

اره الآنم از خانوادم ناراحتم چون واقعا بین منو خواهرام فرق گذاشتن من هیچی هیچی ولی خواهرام تا نخ سوزن هم جهاز بردن یخچال دوقلو ولی چی بگم نمیشه حرفی زد میریزم تو خودم همش 

اره الآنم از خانوادم ناراحتم چون واقعا بین منو خواهرام فرق گذاشتن من هیچی هیچی ولی خواهرام تا نخ سوز ...

اره آدم خیلی اذیت میشه وقتی فرق میزارن

چ اتفاقی افتاد پولدار شدی

همین ک قسط وام هامون تموم ش پولداریم😂من پسرم یک سال نیمش اونروز حساب کردم وا م ازدواجم تا کلاس ۴ پسرم ادامه دار😑😑😑😑😑😑😑😑😑

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️