2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر بپوشید بنظرم بهتره 

من خودم چادر میپوشم 

الان بهترین موقع برای تبلیغ و احیای چادر هست

باید تو این اربعین ضربه کاری رو ب دشمن زد تا بفهن چادر چیزکوچکی نیست که از سر زنان برداشته بشه

@چادری_ام  

احتیاج دارم دغدغه الان منم پوشیدن عبا یا چادر بود

خوش به سعادت گلم مارم دعا کن ❤

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 

این مدل ها رو بلاگرها و سلبریتی های  حوزه خلیج فارس برای حذف عبای اصلی عربی راه انداختن .به اسم عبا. اغلب هم بالاتنه رو‌کار میکنن 

عبا در اصل همون چادر عربی هست . 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
ان شاالله شما هم میطلبه از امام رضا بخواه دست رد نمیزنه

چی بگم خواهر خود اقا باید بطلبه که هیچ جوره به ما نگاهی نمیندازه بازم هرطور صلاحه من بنده چی بگم.

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 
چادر بپوش چادرای خیلی راحای هست زیپ دار اتفاقأ مناسب اربعین هم هست  خیلی بهتراز عباس

اگه اقا طلبید شد چشم ❤

کلا ما داریم میریم سختی رو درک کنیم دیگه درسته چادر سخته ولی درس معرفت هم هست  من شخصا برای ار ...

عزیز وقتی بچه کوچیک همراهت باشه نباید بزاری سختی بکشه

که تز این راه منحرف بشه

چون وقتی من خیلی اذیت بشم بچمم بیشتر اذیت میشه

وگرنه فرقی نیست حجاب با عبا و روسری بلند یا با چادر