من یه فیلم امسال عاشورا دیدم دختره استین کوتاه پوشیده بود موهاش هم کراتینه کرده بود یه سر بند امام ح ...
بستگی داره باید تشخیص بدی که لازمه بگی یا نه تو وقتی یه مدت تو یه گروهی رفت و آمد داشته باشی به طور خودکار با قوانین اون گروه اون کشور آگاه میشی بعضیا نمیدونن بعد تو همون نظر اول بیای به طرف حمله کنی کار درستی نیست من باشم چیزی نمیگم من درمورد حجاب با یک کسی صحبت میکردم میگفت که من عاشق حجابم و دوست دارم چادری بشم اما نمیتونم و ارادشو ندارم و وقتی شوهرم مجبورم میکنه زده میشم دیگه خودت تا تهشو بخون باور کن بعضیا از من و تو هم بیشتر به چیزایی رو فهمیدن 🤷🏻♀️
بستگی داره باید تشخیص بدی که لازمه بگی یا نه تو وقتی یه مدت تو یه گروهی رفت و آمد داشته باشی به طور ...
ببین عزیزم اینجا مسئله اصلا حجاب نیست مگر امام حسین برای امر به معروف و نهی از منکر نرفت مگه مراسم نمیگیریم که ارمانهای امام حسین زنده بمونه حتی تو کشورهای خارجی هم وقتی مراسم امام حسین زنهایی که حجاب ندارن به احترام اعتقادات امام حسین حجاب میگیرن .اینها شبهه ایجاد و ارمان امام حسین از یادها میره ..من اصلا بحثم اینجا حجاب نبود
این مدل ها رو بلاگرها و سلبریتی های حوزه خلیج فارس برای حذف عبای اصلی عربی راه انداختن .به اسم ...
دقیقا اینا اصلا عبا نیس
من یه عبا دارم همون چادر عربیه کاملااا همون فرمه فقط اون تیکه بالا سرش که بهش لچک میگن نداره و از رو دوش تن میشه
اصلا استین نداره
این عکسی که گذاشتن مانتوعه
به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢 میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض. گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
ببین عزیزم اینجا مسئله اصلا حجاب نیست مگر امام حسین برای امر به معروف و نهی از منکر نرفت مگه مراسم ن ...
تو این جور مسائل بحث زیاد هست من خودم یه دختر به قول شهید سردار سلیمانی کم حجاب بودم طرفدار مد هیچ کس منو نصیحت نکرد که حجاب کنم اما همیشه ته دلم میخواست چادری بشم نمیدونم چرا این حس همیشه باهام بود و بعدا با معجزه ای که واسم اتفاق افتاد به مسائل دینی علاقه مند شدم من آدم میشناسم رابطه نامشروع داشته صبحش رفته امامزاده شهرشون میگفت بعد از مدت ها اتفاقی اونجا رفتم بدون هیچ پیش زمینه فکری و تصمیمی که بخوام برم اونجا یکهویی شد گفت من اونجا خیلی از بابت کاری که کردم پشیمون شدم پیش خودم فکر کردم چقدر این امامزاده مرام و معرفت داره با این که من همچین گناهی کردم صبحش منو راه داده میگفت اون لحظه احساس کردم خود اون امامزاده منو کشونده سمت خودش😭 کم حجاب بودن از زنا کردن بدتر نیست به قول معروف هر حرفی جای مخصوص به خودشو داره شاید حرف تو درست باشه ولی جاش نیست زمانش درست نیست
دقیقا خیلی کارشون اشتباست🥲 من تو مراسمای مذهبی هم که میرم از بس حرف س ی ا س ی میزنن حالم بد میشه و ...
اره واقعا.کلا نزدیک بشی به اینجور چیزا همین حرفارو داره.
یه کلاس میرم همچیو ربط میدن به سیاست و وضع جامعه امروزی.
فقط چون به قرآن علاقه دارم و میدونم حالا حالاها کلاسی دیگه با این عنوان پیدا نمیکنم.دارم ادامه وگرنه صدباره میگفتم ممنون نمیام.
https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨
عزیزم خب به یاد اسرای کربلا و سختی هایی که کشیدن میخوایم بریم پیاده روی رو انجام بدیم
به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢 میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض. گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!...