الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودتون بدبخت نکنی ! این مملکت قانون نداره . خدایی نکرده یه گرگ بی صفت نگیره بلایی دور از جونت سرت بی ...
چیکار کنم بمونم به زور شوهرم بدن هر شب به مدل سر چیزای مختلف کتکم بزنن آرزوی بیرون رفتن بمونه تو دلم میدونی من میرم حتی خودمو میکشم میخوام حسرتشونو ببینم میخوام درد کشیدنشونو ببینم عذاب کشیدنشونو مثل نفسه برام
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
به خاطر یک مشت آدم نفهم نگذار قربانی بشی. من آینده تو هستم .اون شب که رفتم روزگارم سیاه شد به این طرف.. انواع مشکلات روانی و جسمی گرفتم نکن
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...