2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562824 بازدید | 156258 پست
سلام به دوستان قدیمی خودم❤️.شبتون بخیر🌱.چقدر دلم براتون تنگ شده...میدونم خیلی ازتون فاصله گرفتم اما ...

سلام عزیزم🥰

آخی چه زود یه سال گذشت🤩

جوجه کوچولو داره بزرگ میشه،

عادیه اینا توی سال اول 

کم کم یاد میگیره برا خودش بازی کنه و دست از سر تو برداره 😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=403103267]آه چه خبره اینهمه دارو🥺 انقد حرصم گرفت خب این چند روز که مجازی بود اصلا دیروزم تعطیل میکردی خب چی ...[/QUOTE

پاییز اگه خواستی اعتراضم بکنی سعی کن اسم ندی 

یا با شماره خودت زنگ نزنی 

بعضیا خیلی پیگیرن،

می‌گردن ته و توشو در میارن بعد خدای نکرده با کیان لج میشه

خداروشکر خوبمخداروشکر ارتفاعات جنگلهای الیت برف اومده،سمت سوادکوه وزیراب وپل سفیدهم برف اومدهانگار ب ...

خداروشکر،بله خیلی تاثیر داره. راه حل مسئولا هم خیلی دقیقه،بدترین بنزین میاد گیلان و مازندران چون جنگل داریم، بدترین ارد بیاد ،چون کسی اعتراص نمیکنه،اگرم خوششون نیاد میرن نون ازادپز میخرن که اردش خوبه. مازوت هم همه جایی شده. 

خدایی یه سری از کارا رو اگه تو بعضی استانا انجام بدن یه هفته ای دخلشونو میارن. 

سلامت باشی عزیزم ، بله ما همیشه تولد مادرم رو شب یلدا جشن میگیریم. 😍😍😍😍

خیلی هم عالی 

بیشتر. خوش بگذره امسال ،😍

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

پاییز جون ببخش دیر جواب میدم بالا توضیح دادم وقت نشد دیروزآره عزیزم منو مامان خشک کردیم خیلی خوب شد ...

یادش بخیر بچه بودم انقد خربزه زیاد داشتیم مامانم برش میزد نواری بعد می‌پیچید مثل فنر دور هم و میراشت خشک باشند 

زمستون انقد طعم خوبی داشتند شیرین و خوشمزه 

کلی هم ته دل رو می‌گرفت 

همش میوه خشک و برگه زردآلو و کشمش و گردو و کشک خشک می‌خوردیم 

الان اصلا نمی‌دونم خشک شده خربزه چه شکلی میشه

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

هستیم عزیزمم❤️مدرسه ها بد جوری ما رو ضربه فنی مون کردن 😄 😄 همه جوره درگیرش شدیمصب ب زوری بیدار شون ...

دختر منم میگه دو دقیقه باز بخوابم 

صبحونه بخوره باز میپره رو مبل چرت میزنه پنج دقیقه میگه خیلی میچسبه 

صورتشو می‌شوره سرویس می‌ره صبحونه میخوره این خواب از سرش نپریده هنوز 

مهسا قبل مدرسه میگفتم نه آنلاین نشه االان از خدامه آنلاین شه بااین هوا و اینهمه مریضی ....کیان دیروز ...

مگه مادرا اجازه درس دادن دارند؟چه خانم خجسته آیی 😁

اولا معلم جایگزین نبود معاونی مربی پرورشی...نبود یه مادر می‌ره سرگرم می‌کنه با نقاشی و حل تمرین و مرور که ساکت باشند نه که درس بده 

معلم بیاد خودش باز درس میده

آه چه خبره اینهمه دارو🥺انقد حرصم گرفت خب این چند روز که مجازی بود اصلا دیروزم تعطیل میکردی خب چی می ...

چرا لج ؟ خب زنگ بزن یا حضوری برو صحبت کن 

با دعوت که حرف نمی زنی فقط میگی چرا اینجوری؟ 

لج نمی‌کنند 

انقد والدین میرند برای اعتراض ...پس با ما مدرسه باید اج باشند 

چرا لج ؟ خب زنگ بزن یا حضوری برو صحبت کن با دعوت که حرف نمی زنی فقط میگی چرا اینجوری؟ لج نمی‌کنند ان ...

میگم معلم جایگزین حقوق که میگیره معلم باید بهش اون روز حقوق بده؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مگه مادرا اجازه درس دادن دارند؟چه خانم خجسته آیی 😁اولا معلم جایگزین نبود معاونی مربی پرورشی...نبود ...

آره احتمالا معلم بهش گفته و اونم طبق اون درس داده 

کلی مترادف و متضاد و تمرین ریاضی و ....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم اصلا غیرقانونی هست معلم نیاد مادرها بیان سر کلاس حتما باید معلم جایگزین باشه تازه اون هم رسمی ...

مامان جوگیر شده درس هم داده بنده خدا 

[QUOTE=403103267]آه چه خبره اینهمه دارو🥺 انقد حرصم گرفت خب این چند روز که مجازی بود اصلا دیروزم تعط ...

نمیشه رها 

باید بگی کدام دانش آموز مدام کلاس 

اصلا چرا باید مادر بترسه؟ حق اعتراض اینجا رو هم نداشته باشیم کجا حرف بزنیم پس