2777
2789

وااااااااااااااای عجب زمونه ای شده دخترا هم اعتراض میکنن

ناموسا بگید چی میکشید

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

چرا دخترا اعتراض نکنن خب

تاپیک قبلیم ببین میفهمی

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبلیم ببین میفهمی

خوندم ناراحتیت بی دلیل بود

بابای منم هیچ کاری نمیکنه حتی شاید بابات برای خودش آب میریزه بابام برای اینکه اب بخوره صدامون میکنه براش ببریم تازه بعضی وقتا بهم میگه این محتوا ها رو برام بنویس منم هیچی نمیگم اگه بخوام واسه اینچیزا بنالم که زندگی نمیشه

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

خوندم ناراحتیت بی دلیل بود بابای منم هیچ کاری نمیکنه حتی شاید بابات برای خودش آب میریزه بابام برای ا ...

عزیزم بابای منم اب میخواد ولی مسئله اینه اکه من میبرم غونم باید بیاره و ناراحتیم بی دلیل نبود وقتی یکی حالش خوب نیس باید انقدر شعور داشته باشی که اذیتش نکنی چرا برا یه لیوان اب نشست سخنرانی کردن غون داشت برا خودش غب میاورد یه من اصافی بودم نمیفهمم

عزیزم بابای منم اب میخواد ولی مسئله اینه اکه من میبرم غونم باید بیاره و ناراحتیم بی دلیل نبود وقتی ی ...

نمیدونم مسئله خانوادگیتونو سعی کنین تو خونتون حل کنین

آدم سعی کنه کاراشو خودش انجام بده خیلی بهتره تا اینکه انتظار داشته باشه یکی کاراشو انجام بده

شاید ناراحت بشی از حرفام ولی تو دیگه خیلی لوسی و پر ادعا

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

نمیدونم مسئله خانوادگیتونو سعی کنین تو خونتون حل کنین آدم سعی کنه کاراشو خودش انجام بده خیلی بهتره ت ...

من لوس نیستم پرادعا هم نیستم فقط چون خودم با احترام رفتار میکنم انتظار دارم بقیه هم اینجور باشن ما با این همه سختی فقط همدیگه رو داریم چرا باید بهم اسیب بزنیم