2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563197 بازدید | 156312 پست
بچه هااا من خیلی در خصوص اثاث کشی بی تجربه هستم.میشه یکم کمکم کنید.بنظرتون الان خودم کم کم آشپزخونه ...

سلام آرام جان کابینت فلزی رو کف بزنی با شلنگ آب بکشی هیچی نمیشه😊حتی میتونی با این جارو پلاستیکی ها دسته بلند ها بکشی به کاشی ها و با شلنگ آب بکشی اول تو یه لگن کف و وایتکس بریز یا میتونی فقط شامپو فرش بریزی حسابی کف میکنه بعد بکش رو کاشی ها و کابینت ها بعدش با شلنگ آب بکش دیگه هوا بخوره خشک میشه

❌❌❌فقط حواست باشه سر نخوری آرام جون چون همه جا خیس و کاشی لیز خیلی باید مراقب باشی❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هااا من خیلی در خصوص اثاث کشی بی تجربه هستم.میشه یکم کمکم کنید.بنظرتون الان خودم کم کم آشپزخونه ...

مبارکه ارام جان به سلامتی. اول خونه ی جدیدو تمیز کن. بعد مرحله به مرحله وسایلو ببر بچین دوباره یه سری دیگه. که دورو برت شلوغ نشه و خسته شی.

ببخش باعث شدم اینهمه تایپ کنی و برات دوباره زنده شه 🥺روانیه چقد، حرصم گرفت این چه مدله سند خونه برا ...

نه فدات شم این چه حرفیه

دیگه پاییز جان بعضیا هم این مدلی هستن خدا عاقبتشون رو بخیر کنه

فدای محبتت گلم ممنونم از دعای تو انشالله🫂❤️

چرا نزاشتی بیاد باید میومد یه گوشمالی حدااقل میداد شاید میترسیدحست و درک میکنم مهر جان وقتی دنبال کا ...

بخدا ته دلم گفتم بیکار میشه دلم سوخت براش

چون میدونستم بیاد نامزدم اونجا دیگه ممکنه داروخانه تعطیل بشه 🤭

الهی عزیزم🥺میبینی حنا جان بعضیا یه غروری دارن انگار درد و رنج فقط مال بقیه هست

چون سوختگی خیلی بده با اینکه وضعیت همسرم اونطوری بود خودشون میگفتن که خیلی صبوره و همراهی میکنه ولی ...

بخدا نمیدونم چی بگم چون واقعا این ادما نه انسانن نه شرف دارن

الهی خدا سر راهمون ادمای خوب قرار بده

به امید خدا پدرتون زودتر حالشون خوب میشه 🤲 🤲 🤲 🤲 عروسی شما هم برپا میشه داروخونه رو که نگو هر با ...

امید جانم قربون دل مهربونت بشم ممنون از دعای قشنگت🫂❤️

الهی بگردم اون لحظه ادم بدجور دلش میشکنه

الهی خدا خودش بهت سلامتی بده و حال دلت همیشه خوب باشه

ما میگیم بالا دستی ها فلانن در حالی که ما مردم به هم رحم نمیکنیم تا خدا هم بهمون رحم کنه

خونه خریدین؟مبارکهالهی به دل خوش 🤩🤩چون بچه ات کوچیکهاره بهتره کم کم تمیز کنی کامل،آشپزخونه،هال،اتا ...

آره گلم بعد از کشمکش های بسیار با بانک مسکن البته😄

خیلی ممنون عزیزم لطف داری❤️

ایده دفتر عالی بود😘

مبارکه ارام جان به سلامتی. اول خونه ی جدیدو تمیز کن. بعد مرحله به مرحله وسایلو ببر بچین دوباره یه سر ...

خیلی ممنون عزیزم سلامت باشی❤️❤️❤️

آره باید همین کارو کنم که اذیت نشم خصوصا که دست تنهام.

آره گلم بعد از کشمکش های بسیار با بانک مسکن البته😄خیلی ممنون عزیزم لطف داری❤️ایده دفتر عالی بود😘

به به مبارکهههههههههه الهی به خوشی باشه❤️😍😍

انشالله تو خونه جدید پر از خاطره های قشنگ بسازین عزیزم❤️