2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562820 بازدید | 156258 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینجاست که ناراضی نیستند فقط تنوع طلبند شوهر و زندگی رو دوست دارند می‌خوان حفظ بشه در کنارش هیج ...

این وسطم چقدر باید دزد و پلیس بازی کنن

مخفی کاری و دروغ و دروغ و دروغ

این کارا انرژی‌زیادی میخاد 

سلام به دوستان قدیمی خودم❤️.شبتون بخیر🌱.

چقدر دلم براتون تنگ شده...

میدونم خیلی ازتون فاصله گرفتم اما همیشه دلم پیشتون هست.

الان اومدم چند صفحه آخر رو خوندم ببینم حال و احوال دوستانم چطور بوده در این مدت.

من واقعا فرصت نمیکنم بیام😄.شاید بگید چخبرته اما دخترم شدیدا وابسته من هست و در روز فقط دو ساعت میخوابه که تو اون دو ساعت منم بیهوش میشم باهاش.

باقی روز اصلا نمیگذاره موبایل دستم بگیرم چون میخواد ازم بگیره.

شب ها قبل خواب یکم میچرخم تو نت اما باید قطعش کنم چون چشمام کمی ضعیف شده.دکتر فعلا عینک نداد گفت خوابت رو‌ تنظیم کن و شب اصلا گوشی نگیر.

منم تو این مدت کار خاصی نکردم درگیر بچه داری هستم اکثرا.دخترمم یکساله شد.اگر خواستید عکساشو براتون میگذارم.

الان هم اومدم چند شب منزل پدرم بهشون سر بزنم که دخترم رو ببینند و احتمالا هفته بعد اثاث کشی داشته باشم که نمیدونم با وحود دخترم چکااار کنم😍😄.

سلام به دوستان قدیمی خودم❤️.شبتون بخیر🌱.چقدر دلم براتون تنگ شده...میدونم خیلی ازتون فاصله گرفتم اما ...

سلام ارام خانم جون. دلمون تنگ شد❤️❤️نه عکس نذار🤪🤪فک کن یه درصد ما به عکس نه بگیم😂😂تا ادم را بیفته طول میکشه.. من سه چهار ماه اول عین ادمی بودم که اصلا کار خونه و اشپزی بلد نیست. همش بچه بغل میچرخیدم. 🤭🤭بزذگتر شه خودش بازی میکنه و کارتون میبینه خوب میشه

سلام به دوستان قدیمی خودم❤️.شبتون بخیر🌱.چقدر دلم براتون تنگ شده...میدونم خیلی ازتون فاصله گرفتم اما ...

سلام و صد سلام به تو یار قدیمی 

ماشاالله به گل دختر که مامان رو در اختیار گرفته 😄

بندازش تو اتاق در روش قفل کن بگو باید برم نینی سایت 

به سلامتی اثاثکشی هم بکنی و جابجا بشی

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست