2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562820 بازدید | 156258 پست
چه بی در و پیکر شده همه جا🙁🙁

اصلا از مدیر مدرسه تعجب کردم چرا معلم جایگزین نذاشته خب نداره که معلم مجبور شده به مادرا رو بندازه دیگه..‌. وگرنه معلم هم مثل ما آدمه و کار پیش میاد براش دیگه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم عزیزم پس شب یلدا تون خیلی قشنگ میشه با تولد مادر عزیزتونخدا حفظ شون کنه❤️❤️❤️روح پدرتون شاد ...

سلامت باشی عزیزم .

بله ما همیشه شب یلدا تولد مادرم رو جشن میگیریم سال های قبل مهمان بیشتری هم داشتیم خانه مادرم ولی دیگه این سال های اخیر همین خودمون خواهر و برادری هستیم و البته خیلی وقتها خانواده یکی از خاله هام هم میان . ❤❤❤❤

سلام دوستای مهربونممن دیروز صبح رفتم دنبال داروی پدرم از لحاظ روحی توی داروخانه خیلی بهم ریختم دارو ...

به امید خدا پدرتون به زودی حالشون خوب میشه و این روزا هم تموم میشه 

خدا رو شکر دارو پیدا شده همین جای شکر داره 

آروم آروم صحبت رو پیش بکش 

سلام، ممنون. شما خوبین؟ بله حسابی میباره. انشالله طولانی باشه و تو کوه تبدیل به برف شه.

خداروشکر خوبم

خداروشکر ارتفاعات جنگلهای الیت برف اومده،سمت سوادکوه وزیراب وپل سفیدهم برف اومده

انگار بارون تاهفته آینده ادامه داره.بارون که بیاد،چون هوا سرده توارتفاعات هم برف میاد

شاخص آلودگی تو بهشهروساری و نکاپریروز۱۱۴بودو دیروز که بارون اومد۴۰شد،،،،اینقدربارندگی تو رفع آلودگی اثرداره

آلودگی سمت شرق ومرکز مازندران بخاطر مازوت سوزی نیروگاه نکاهست

خدایا بی نهایت شکرت
مهسا قبل مدرسه میگفتم نه آنلاین نشه االان از خدامه آنلاین شه بااین هوا و اینهمه مریضی ....کیان دیروز ...

عزیزم اصلا غیرقانونی هست معلم نیاد مادرها بیان سر کلاس حتما باید معلم جایگزین باشه تازه اون هم رسمی یا معاون باید کلاس رو بچرخونه .

چون میگید این موضوع تکرار شده حتما حتما با مدیر این مساله رو در میان بگذارید. 

مادر من هم اول دی به دنیا اومده مستقل جون ، پدرم هم ۱۴ دی به دنیا اومده بودن .

تولد مادرتون پیشاپیش مبارک باشه ♥️ ♥️ ♥️ الهی تولدشون پر تکرار باشه 😍😍😍😍

روح پدر خدا بیامرزتون هم قرین آرامش 

تو‌‌ مسیر دریغ از یه برفتو ییلاق منظورمه همیشه برف بود این موقعاینجا بارون نمیاددیشبم تو راه یه نمه ...

اتفاقا اینجا خیلی بارون زد.اونقدرشدید که میترسیدم سیل باشه.گفتند تاهفته بعدبارندگی تومازندران ادامه داره.کم وزیادمیشه اما ادامه داره

خدایا بی نهایت شکرت