2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562824 بازدید | 156258 پست
هستیم عزیزمم❤️مدرسه ها بد جوری ما رو ضربه فنی مون کردن 😄 😄 همه جوره درگیرش شدیمصب ب زوری بیدار شون ...

بامزه گفتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام دوستای مهربونممن دیروز صبح رفتم دنبال داروی پدرم از لحاظ روحی توی داروخانه خیلی بهم ریختم دارو ...

رفتار کی؟

فانتزی قشنگیه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهسا قبل مدرسه میگفتم نه آنلاین نشه االان از خدامه آنلاین شه بااین هوا و اینهمه مریضی ....کیان دیروز ...

اخی☹️☹️☹️چقدرم بچه هااذیت میشن. ما ها ادم بزرگیم اذیت میشیم،چه برسه بچه ها. 

این چه قانونیه؟مگه مامانا میتونن درس بدن؟اینجور وقتا یا باید تعطیل شن، یا معلم جایگزین بیاد دیگه. حداقل مامانا هستن ببرن ورزش کنن یا زنگ هنرشونو انتقال بدن اون روز. 

یادمه خالم میگفت بعد 25 سال خدمت هفته ای یه روز کمتر میرفت مدرسه ولی معلم جایگزین میومد براش. خانمایی که تازه استخدام شده بودن واسه اموزش و این چیزا. 

اخی☹️☹️☹️چقدرم بچه هااذیت میشن. ما ها ادم بزرگیم اذیت میشیم،چه برسه بچه ها. این چه قانونیه؟مگه مامان ...

آه چه خبره اینهمه دارو🥺

انقد حرصم گرفت خب این چند روز که مجازی بود اصلا دیروزم تعطیل میکردی خب چی میشد اون سری هم یکی از مادرا رو گذاشت گفتم خب آدمه دیگه یه وقت میبینی شرایط نیست الان بازم دیدم این کار رو کرده کلی هم درس و تکلیف داده....

معلم پارسال باورت میشه فقط یه‌ روز نیومد اونم بشدت مریض شده بود و معلم جایگزین گذاشته بودن اون یه روز رو  ،.فرداش پاشد با ماسک اومد سرکلاس.

دیروز یکی از مادرا گفت خب میگفتین ما بچه هامون رو نمیفرستادیم.

نمیدونم چجوری اعتراض کنم یه وقت با کیان لج نکنه🥴 

آه چه خبره اینهمه دارو🥺انقد حرصم گرفت خب این چند روز که مجازی بود اصلا دیروزم تعطیل میکردی خب چی می ...

باید با مدیر مطرح کنین دیگه، خیلی باید عقده ای باشه که لج کنه. بعد لجم بکنه ابتدایی میخواد چیکار بکنه مگه. 

سلام، ممنون. شما خوبین؟ بله حسابی میباره. انشالله طولانی باشه و تو کوه تبدیل به برف شه.

تو‌‌ مسیر دریغ از یه برف

تو ییلاق منظورمه 

همیشه برف بود این موقع

اینجا بارون نمیاد

دیشبم تو راه یه نمه بارون بود

باید با مدیر مطرح کنین دیگه، خیلی باید عقده ای باشه که لج کنه. بعد لجم بکنه ابتدایی میخواد چیکار بکن ...

از نظر درسی که نمیتونه کاری کنه میگم با بچه بد رفتار کنه هرچند کیان سریع از خودش دفاع میکنه و در جریان میذاره ما رو

ولی اصلا از کارش خوشم نیومد مخصوصا که اونهمه درس داده دیروز اگه یه بچه ضعیف باشه خب اذیت میشه اونم بدون معلم

تو‌‌ مسیر دریغ از یه برفتو ییلاق منظورمه همیشه برف بود این موقعاینجا بارون نمیاددیشبم تو راه یه نمه ...

اینجا خیلی شدید بود ولی،تا صبح قطع نشد. از صبح نم بارونه.. کاش یه برفی بیاد بالاخره برف کوه اب شه واسه سدا خوبه.