2777
2789
عنوان

دلم رو خنک کردم حد مادرشوهرم رو نشونش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2732 بازدید | 111 پست
مگ ادم باردارم باید کار دیگران و انجام بده😑😑😑عجب نفهمی ....فک کن عروسم باردار باشه بعد بیاد کارای ...

دوستم باراار بود تازه از خونه مادرشوهرش مستقل بود بعد مادرشوهرش مثلا داداشاشو ینی دایی عروسش رو دعوت میکرد خونه عروسش میگف فلان غذا رو بذار  از طرف خودشم دعوت میکرد

هر چه از دوست رسد نیکوست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ ماهم بود همگی رفته بودن خونه مادر ،مادر شوهرم خونه تکونی منم عصری رفتم سر بزنم گفتن تو کار نکرد ...

يا علي اينا شمرن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ببین منم بالای مادرشوهرمم نه توقعی ازم داره نه دخالت میکنه نه کمک میکنه نه کمک میخواد نه خیرش بمن می ...

عزیزم منم تو به ساختمون با مادر شوهرم زندگی میکنم شما چند روز یه بار سر میزنی؟ 

من این حرفا رو هزار بار بهش گفتم ولی بازم همون اش و همون کاسه هست دو روز رعایت میکنه روز سوم باز از ...

روز سوم نرو مجبورت نميكنن كه 

نري بار چهارمو پنجمم نزي عادت ميكنن نميري 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
بستگی ب طرفت داره ۱۰ساله طبقه ی بالا هستم، ی بار نگفتن بیا برام ی کاری بکن  اصلا تو زندگیم دخا ...

ان شالله محبتشون مستدام باشه

ما تا ۱۲ سال اینطور بودیم باهم...بعد با تلنگر فهمیدم همش فیلم بوده

خوشبخت باشید

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

باریکلا👏👏

البته از اولن تقصیرخودت بود زن باردار رو چه ب انجام کار های بقیه کارهای خودشو به زور انجام میده از اون بدتر کی گفته تو با شکم پر بری کار های خواهرشوهر هم انجام بدی اونم همچین کس قدر نشناسی مگه خودش دست نداره

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
یکدفعه دست کشیدن از محبت آدمشون میکنه😁

حرفايي زدن كه تا چند روز حالم دست خودم نبود اما بعد از اون ادم شدم 

شما يك در هزاريد 

شاید

حالا مادرشوهر خواهرم انتظار داره هرروز خواهرم دعوتش کنع

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
دعا کن ازشون خلاص شم تا دیشب میخاستم بسازم این زندگیو  ولی دیگه نا ندارم

شوهرت نظرش چيه 

كاش كارش بيفته شهر ديگه سال تا سال نري اونجا

عزیزم منم تو به ساختمون با مادر شوهرم زندگی میکنم شما چند روز یه بار سر میزنی؟ 

اصن مهم نیس واسم قبل از دخترم ماهی یه بار می دیدمشون مهمونی به مهمونی یا دارم میرم بیرون دم در می دیدم الان به هوای دخترم مثلا هفته ای یکی دو بار می بینم شاید بیشتر یا بعضی وقتا کمتر مثلا میشه دو هفته نبینم ببین یه بارم نمیگه چرا نیومدی و اینا

هر چه از دوست رسد نیکوست...
ان شالله محبتشون مستدام باشه ما تا ۱۲ سال اینطور بودیم باهم...بعد با تلنگر فهمیدم همش فیلم بوده خو ...

ممنون

خداروشکر اینا کلا خوبن دقیقا همینطور ک با دختراشون رفتار میکنن با عروس هاهم همچون رفتاری دارن

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

وقتی نمیرم کمکشون پیش شوهرم که شب میاد یه جووووری گریه میکنه انگار عزرائیل دیده، یکبار گفت نیم کیلو سبزی دارم بیا اینو پاک کن برام گفتن بخدا سر درد دارم حالت تهوع امونم رو بریده زیاد نیست که خودترپاک کن شب که شوهرم اومد بهش گفته بود کمی سبزی داشتم پاک نکرد بهم گفت بردار برو ببینم من مگه سبزی پاک کن هستم اینجا😑ولی نگفته بود ک سرش درد میکرد و تهوع داشت